Η Πέγκυ Τρικαλιώτη για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Εγώ είμαι από αυτούς που σοκαρίστηκαν» (video)

"Δεν μπορεί να ξέρω έναν άνθρωπο, να συνομιλώ μαζί του, να γελάω μαζί του, να περνάω καλά μαζί του, να έχω κάνει περιοδεία μαζί του...", είπε η γνωστή ηθοποιός για το κίνημα Me Too. 

NewsRoom 16/11/2021 | 18:30

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη μίλησε στο Πρωινό για το κίνημα του #metoo και τη συνεργασία της με τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

«Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που ήταν υπερόπτες. Αν πρέπει να έχεις επικοινωνία με έναν τέτοιο άνθρωπο για να παίξεις μαζί του, υπάρχουν τρόποι να το παρακάμψεις και υπάρχει τρόπος αυτός ο άνθρωπος να βγάλει αυτή τη μάσκα και να επικοινωνήσεις.

Όλους αυτούς τους ανθρώπους που ακούστηκαν τα ονόματά τους, τους ήξερα. Με πολλούς είχα συνεργαστεί. Με τον Δημήτρη Λιγνάδη είχα συνεργαστεί δύο φορές, παίζαμε στην ίδια παράσταση και είχα μια πολύ καλή σχέση μαζί του. Πάντα, αλλά τυπική. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε κάνει λίγο περισσότερο παρέα. Οφείλω να ομολογήσω ότι σοκαρίστηκα πάρα πολύ. Εγώ είμαι από αυτούς που σοκαρίστηκαν. Έπαιρνα τους ανθρώπους που είναι φίλοι μου εκτός δουλειάς και έλεγα: Δεν μπορώ να ταυτίσω το πρόσωπο με το γεγονός. Για σεξουαλικές κακοποιήσεις δεν μπορώ να το κάνω εικόνα», είπε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

«Καλά έκαναν φυσικά οι γυναίκες και το είπαν. Χαίρομαι που έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και δεν φαγωνόμαστε μεταξύ μας. Φαντάζομαι ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν με τον τρόπο που πρέπει να αποδοθούν. Βάρυνα για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, έπαθα πολύ μεγάλο σοκ. Δεν μπορεί να ξέρω έναν άνθρωπο, να συνομιλώ μαζί του, να γελάω μαζί του, να περνάω καλά μαζί του, να έχω κάνει περιοδεία μαζί του… Κακοποιητικές συμπεριφορές απότομες και με αγένεια, καλώς ή κακώς, με έναν τρόπο όλοι έχουμε υποστεί. Δεν δικαιολογώ καθόλου μια τέτοια κακοποιητική συμπεριφορά. Το άλλο, όμως, που άκουσα, σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο», λέει χαρακτηριστικά η Πέγκυ Τρικαλιώτη.