Newsroom

Newsroom

"Η παιδικότητά της παρέσυρε την Αγγελική στον Ξηρό", αντιδήμαρχος Αιγίου έχει διατελέσει ο πατέρας της

Ο πατέρας της φερόμενης ως συνεργάτιδας του Χριστόδουλου Ξηρού, Αγγελικής Σ. δήλωσε πως έχει χάσει τα ίχνη της κόρης του…

aggeliki

Ο πατέρας της φερόμενης ως συνεργάτιδας του Χριστόδουλου Ξηρού, Αγγελικής Σ. δήλωσε πως έχει χάσει τα ίχνη της κόρης του τους τελευταίους δύο μήνες. Η Αγγελική, η οποία χρησιμοποιώντας την κλεμμένη ταυτότητα της Αγγελικής Σ. νοίκιαζε σπίτια για λογαριασμό του Χριστόδουλου Ξηρού, σπουδάζει στην Κομοτηνή, ωστόσο δεν έχει επισκεφθεί τη γενέτειρά της, το Αίγιο, εδώ και δύο μήνες.

«Χθες είδα την φωτογραφία της στην τηλεόραση. Πήγα αμέσως και δήλωσα την εξαφάνισή της στην Αστυνομία. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρεθεί το παιδί μου. Και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Ως πατέρας με ενδιαφέρει πρώτα αυτό. Πιστεύω ότι η Αστυνομία κάνει καλά την δουλειά της. Το παιδί μου να είναι καλά και να βρεθεί», υποστήριξε στους δημοσιογράφους ο πατέρας της Αγγελικής, ο οποίος έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Αιγίου.

Την ίδια ώρα, θεία της Αγγελικής δήλωσε σε μέσο ενημέρωσης του Αιγίου πως η 22χρονη παραμένει ακόμα παιδί και πως ίσως αυτή η παιδικότητα να την παρέσυρε. Αιγιώτες, πάλι, αναφέρουν πως  είχαν δει την Αγγελική να μοιράζει ενημερωτικά φυλλάδια αντιεξουσιαστικού περιεχομένου.

Ταυτοχρόνως, κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής βρέθηκε στην πόλη και έκανε φύλλο και φτερό το πατρικό της. Οι αστυνομικές αρχές θεωρούν πως η νεαρή αποτελούσε σύνδεσμο του Ξηρού με τους «Πυρήνες της Φωτιάς».

 

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…