Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κλείνει συμφωνία fast track στην Ινδία για «εισαγόμενους» εργαζόμενους

Η επιλογή αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει μεταξύ άλλων την πλήρη αδιαφορία της κυβέρνησης ΝΔ να μην αντιμετωπίσει τα προβλήματα των εργαζομένων

Την ώρα που οι αγρότες εξοντώνονται από το κόστος καυσίμων και ενέργειας, την ίδια στιγμή η κυβέρνηση ψάχνει φτηνά εργατικά χέρια… Συγκεκριμένα, ξεκίνησαν ήδη να κυκλοφορούν δημοσιεύματα και διαρροές για τους πραγματικούς στόχους που είχε η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ινδία, καθώς οι διμερείς συμφωνίες για «εισαγωγή» εργαζόμενων δεν θα περιοριστούν στην κάλυψη αναγκών στην πρωτογενή παραγωγή, ενώ παράλληλα  θα χρησιμοποιηθούν για να αντληθεί ξένο εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό σε τεχνολογία και Υγεία.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεκινά από την Ινδία να προωθεί τις διμερείς συμφωνίες μετακλητής «εισαγωγής εργαζόμενων» που σχεδιάζεται να επεκταθεί σε Αρμενία, Γεωργία και Μολδαβία από τις χώρες της Ευρώπης και σε Βιετνάμ και Φιλιππίνες από την Ασία. Οι διαρροές στα ΜΜΕ επιβεβαιώνουν ότι η κάλυψη για τις δεκάδες χιλιάδες κενές θέσεις στην πρωτογενή παραγωγή είναι μόνο η «βιτρίνα» αυτής της προσπάθειας, καθώς οι συμφωνίες θα περιλαμβάνουν και άλλους τομείς, υψηλής εξειδίκευσης, από την τεχνολογία ως την Υγεία και τα ελληνικά νοσοκομεία.

Η επιλογή αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει μεταξύ άλλων την πλήρη αδιαφορία της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τον τεράστιο αριθμό Ελλήνων επιστημόνων και εξειδικευμένων εργαζόμενων που τόσο τα προηγούμενα χρόνια όσο και σήμερα εγκαταλείπουν την χώρα μας προκειμένου να βρουν στο εξωτερικό αξιοπρεπείς αποδοχές.

Έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να δώσει ένα ακόμα δωράκι στους μεγαλοπαραγωγούς και μεσάζοντες την ώρα που οι αγρότες παίρνουν ψίχουλα, τιμές κάτω του κόστους, υψηλή τιμή ενέργειας και καυσίμων.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…