Η Ελλάδα χάνεται και ο Γιούνκερ σκέφτεται τον…ύπνο του (βίντεο)

Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση ευρωπαίου αξιωματούχου. Φιλά, χαστουκίζει αλλά και «γκρινιάζει» χωρίς να φαίνεται να ανησυχεί για το εάν οι κάμερες...γράφουν.

giounker1

Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση ευρωπαίου αξιωματούχου. Φιλά, χαστουκίζει αλλά και «γκρινιάζει» χωρίς να φαίνεται να ανησυχεί για το εάν οι κάμερες…γράφουν.

Μετά το προσωπικό ρεσιτάλ που έδωσε στη Σύνοδο Κορυφής στη Ρίγα της Λετονίας με τα χαστούκια και τα σκαμπίλια, ο πρόεδρος της Κομισιόν προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σήμερα.

«Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ σήμερα το πρωί. Για την ακρίβεια δεν χαίρομαι καθόλου, διότι κοιμήθηκα μόλις 3 ώρες…», είπε ο Γιούνκερ, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το… «περίεργο» χιούμορ του.

Γιατί όμως κοιμήθηκε μόνο τόσες λίγες ώρες, κάτι το οποίο μάλιστα τον ανάγκασε να «γκρινιάξει» στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο;

Σύμφωνα με τον Γιούνκερ, η νύστα του οφείλεται στον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο συναντήθηκε χθες το βράδυ.

Μάλιστα, όπως σημείωσε, έπρεπε να αποχωρήσει από το Κοινοβούλιο στις 11 το πρωί, καθώς έπρεπε να προετοιμάσει τον επόμενο γύρο συνομιλιών.

Την ίδια ώρα λοιπόν, που ο έλληνας πρωθυπουργός επέστρεφε από τις Βρυξέλλες έχοντας εισπράξει την αμετανόητη στάση των δανειστών μέσα από μια σκληρή πρόταση που επαναφέρει μεταξύ άλλων στο προσκήνιο εκ νέου περικοπές σε συντάξεις, ο κ. Γιούνκερ φαίνεται πως δεν χαίρεται να πηγαίνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και να κοιμάται μόνο για 3 ώρες.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

 

Θυμηθείτε τα «κατορθώματα» του Γιούνκερ στη Σύνοδο Κορυφής στη Ρίγα, όπως αυτά παρουσιάστηκαν από γνωστή σατιρική εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης.

Δείτε τον… «κλόουν» Γιούνκερ ΕΔΩ

 

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

mpakodimou 4

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

Μάλιστα η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε ότι όταν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ανήλικη

Οργισμένη ανάρτηση Κασσελάκη: «Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος»

6182087

Οργισμένη ανάρτηση Κασσελάκη: «Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος»

Ευθεία επίθεση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με την αποφυλάκιση του…