Μέσα από μια ανάρτηση που έγινε πριν από λίγο στο Facebook, η Coca Cola πήρε ξεκάθαρη θέσει για το όσα ακούγονται σχετικά με την υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης σε γνωστό ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη.
Η εταιρεία επισημαίνει ρητά, ότι τα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση, δεν έχουν ιδιοκτησιακή ή άλλη σχέση με την εταιρεία.
Στην ανάρτηση της, η εταιρείας αναφέρει:
«Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας». Ακόμα, σημειώνεται: «Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ιδιοκτησιακή, μετοχική ή διοικητική σχέση της εταιρείας μας με τα πρόσωπα που φέρονται να έχουν αναμειχθεί στην υπόθεση».
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια