Η αθλιότητα του Πρώτου Θέματος και η συγγνώμη στον Πολάκη

Πώς τα fake news... διορθώθηκαν μέσα σε δέκα λεπτά

«Κορωνοϊός – Πολάκης: Εύχομαι να συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων». Αυτός ήταν ο τίτλος «είδησης» που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος το βράδυ της Πέμπτης. Ανεξαρτήτως από το τι πιστεύει κανείς για τον Παύλο Πολάκη, θα ήταν μάλλον παράδοξο να είχε κάνει μία τέτοια ανεκδιήγητη δήλωση.

Και πράγματι, δεν την έκανε ποτέ. Αυτό που στην πραγματικότητα ευχήθηκε σε τηλεοπτική του εμφάνιση ήταν να συνεχίσει ο ρυθμός αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας ως έχει, καθώς τα δεδομένα δείχνουν ότι τα μέτρα περιορισμού αποδίδουν. 

Αν αναζητήσει κανείς την «είδηση» στην ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος, θα τη βρει πλέον με άλλο, εντελώς άσχετο τίτλο: «Κορωνοϊός – Μαξίμου: Να αφήσει ο Πολάκης τους επιδημιολόγους να κάνουν τη δουλειά τους». Μάλιστα, κάτω από το άρθρο υπάρχει και μία  δήλωση μετανοίας για τον προηγούμενο τίτλο που μπήκε «εκ παραδρομής». Τι μεσολάβησε για να γίνει αυτή η αλλαγή;

Μεσολάβησε η «απειλή» του Παύλου Πολάκη, μέσω δικηγόρου, ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια. Όπως αναφέρει ο πρώην υπουργός, μέσα σε δέκα λεπτά η ανάρτηση είχε «διορθωθεί»!

«Αφού έτσι θέλετε, έτσι θαχετε από δω και πέρα», σχολιάζει ο Π. Πολάκης μέσω Facebook.

 

Κρήτη: Νέα καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία-Γρονθοκόπησε τη φίλη του κι εξαφανίστηκε

Κρήτη: Νέα καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία-Γρονθοκόπησε τη φίλη του κι εξαφανίστηκε

Νέα καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία έρχεται στο φως της δημοσιότητας με θύμα μια γυναίκα από…