Newsroom

Newsroom

Χτυπήματα κάτω από τη ζώνη Σπυράκη σε Λαζόπουλο

Προσωπική επίθεση εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη στον Λάκη Λαζόπουλο με αφορμή την κριτική που άσκησε ο…

spyraki lazopoulosmazi

Προσωπική επίθεση εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη στον Λάκη Λαζόπουλο με αφορμή την κριτική που άσκησε ο τελευταίος στην κυβέρνηση μέσα από το “Αλ Τσαντίρι” της Τρίτης.

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε τον γνωστό ηθοποιό “πάμπλουτο έμπορο του ανθρωπίνου πόνου” καθώς και “προπαγανδιστή των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ”. Μάλιστα, αναφερόμενη στο θέμα για το εάν ο Λάκης Λαζόπουλος έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό τόνισε ότι “ο κ. Λαζόπουλος παρέλειψε να μας πει για ποιο λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την περίοδο 2010-2011, την ώρα που οι Έλληνες ζούσαν τον τρόμο της χρεοκοπίας”.

Ο Λαζόπουλος, αναφερόμενος στην ερώτηση που κατέθεσε στις 24 Δεκεμβρίου στη Βουλή των Ελλήνων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης για το αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα σχετικά με της φήμες που τον θέλουν να έχει βγάλει στο εξωτερικό εν μέσω κρίσης χρήματα, απάντησε μέσω του “Τσαντιριού” ότι είναι νόμιμος και πληρώνει όπως κάθε Έλληνας πολίτης τον φόρο που του αναλογεί.

Συγκεκριμένα, είπε ότι για πρώτη φορά βουλευτής ρώτησε στη Βουλή των Ελλήνων για τα οικονομικά ιδιώτη ενώ εξέφρασε την άποψη ότι “δόθηκε εντολή από τα υπόγεια του Μαξίμου στους τοπικούς τζιχαντιστές να τιμωρηθεί”.

Συνεχίζοντας την επίθεση, η Μαρία Σπυράκη αποκάλεσε τον Λαζόπουλο “στενό συνεργάτη” του Αλέξη Τσίπρα ενώ τόνισε ότι “ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας”.

Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός ασκώντας έντονη κριτική στον Σαμαρά είπε ότι “ο εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα έγινε πνευματικό υποχείριο της ακροδεξιάς βλακείας με τα χουντοφτύσματα να παίζουν τον πρώτο ρόλο στην χώρα. Έγινε το κόμμα (σ.σ ΝΔ) η Πολιτική Άνοιξη του ΛΑΟΣ”.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ συνέχισε την επίθεσή της, χαρακτηριζόντας τον Λαζόπουλο ως “πρωταγωνιστή της υπόθεσης Χαϊκάλη”.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση των καταγγελιών του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη περί δωροδοκίας του από τον επιχειρηματία Γιώργο Αποστολόπουλο μπήκε στο αρχείο άρον άρον καθώς σύμφωνα με την πορισματική έκθεση του εισαγγελέα εφετών, κ Παναγιωτόπουλου δεν υπήρξε λόγος ποινικής δίωξης σε βάρος του Αποστολόπουλου.

Ο Λαζόπουλος αναφερόμενος στη συγκεκριμένη υπόθεση δήλωσε ότι δεν έκανε μοντάζ στο βίντεο αλλά πείραξε μόνο τον ήχο καθαρίζοντας τον θόρυβο.

 

 

Τέλος, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ μέσω της ανακοίνωσής της ρωτάει τον γνωστό ηθοποιό για δεν φέρνει τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα, ενώ διερωτάται αν γνωρίζει κάτι που δεν ξέρουν οι υπόλοιποι Έλληνες.

Να σημειωθεί ότι η ίδια η κα Σπυράκη, αποκάλυψε ότι τον Ιούνιο του 2012 πως σημειώθηκε στην Ελλάδα Bank-Run, δηλαδή μαζική απόσυρση των καταθέσεων από τις τράπεζες με αποτέλεσμα, να ξεμείνουν από μετρητό.

Παρά τη δημοσιογραφική της ιδιότητα εξήγησε ότι δεν μπορούσε να το πει δημόσια.

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.