Newsroom

Newsroom

Χρυσοχοΐδης: Δε θα γίνει η πορεία του Πολυτεχνείου

Δεν θα επιτραπεί η πραγματοποίηση της πορείας του Πολυτεχνείου

4956658

Σε δήλωση για το μείζον θέμα της πραγματοποίησης της πορείας του Πολυτεχνείου προχώρησε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δε θα την επιτρέψει.

«Το 2020, δεν γιορτάσαμε την 25η Μαρτίου, την 28η Οκτωβρίου, δεν γιορτάσαμε μαζί το Πάσχα, δεν γιορτάσαμε τίποτα από αυτά που μας ενώνουν. Άρα λοιπόν, το ίδιο θα συμβεί και με το Πολυτεχνείο», δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

«Νομίζω είναι μία ευκαιρία να γίνει μία πλατιά συζήτηση, με σεβασμό και κατάνυξη στη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου, να του αποδώσουμε το νόημα που πρέπει και όταν πια θα ανοίξει η χώρα, όταν θα κλείσει αυτή η περιπέτεια, είμαστε εδώ και πάλι, όλοι μαζί, να γιορτάσουμε όλες αυτές τις μεγάλες γιορτές που μας ενώνουν. Επίσης, θα ήθελα να επισημάνω και να ενημερώσω, ότι θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι στα διόδια όλης της χώρας, για αυτούς που θα επιστρέψουν μετά την έξοδο των τελευταίων ημερών, να είναι γνωστό σε όλους ότι επιτρέπεται η επιστροφή μετά το Σάββατο το πρωί, μόνο σε εκείνους που έχουν μόνιμη κατοικία στον τόπο επιστροφής τους», τόνισε.

Η δήλωση έγινε μετά το τέλος της σύσκεψης/τηλεδιάσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτου Νίκου Χαρδαλιά, του υφυπουργού για θέματα Αυτοδιοίκησης Θοδωρή Λιβάνιου, του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Ακη Σκέρτσου, του ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη, του ΓΓ Συντονισμού Κυβερνητικού Έργου Θανάση Κοντογεώργη, του Αρχηγού ΕΛΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη, και του Διοικητή Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Άγγελου Μπίνη.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

via 252863 212661 type13262

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

Ακόμα ένα περιστατικό με βία ανηλίκων που σοκάρει