Χρήστος Λούλης: Με αυτούς που έχουν καταγγελθεί δεν είχα ποτέ ιδιαίτερη σχέση (video)

Ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε για το ελληνικό #metoo και τις διαστάσεις που πήρε στον χώρο του θεάτρου. 
 

NewsRoom 08/06/2021 | 14:53

«Το #metoo ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να βρούμε πάλι την ουσία του πράγματος και να μην καταλήξει να είναι προσωποποιημένο πάνω σε πέντε ανθρώπους, πέντε θύτες και 15 θύματα, τους οποίους τους ξέρουμε, είναι διάσημοι, τους θαυμάζουμε ή όχι, είναι εκεί πάνω και μείνει όλο γύρω από το πρόσωπό τους και δεν δούμε λιγάκι το γύρω γύρω, ένα συνολικό πολιτιστικό θέμα.

Θέμα παιδείας και καλλιέργειας και ηθικής τάξης. Ταυτόχρονα με την καταγγελία πρέπει να υπάρχει εγρήγορση σε όλους, από τους πάνω μέχρι τους πιο κάτω», είπε αρχικά ο Χρήστος Λούλης και πρόσθεσε:.

«Δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτούς που λένε “γιατί τώρα;”. Ο καθένας βγαίνει και μιλάει όταν μπορεί, τώρα μπόρεσε και τώρα μίλησε. Εγώ δεν έχω υποστεί κάτι τέτοιο για να ξέρω πώς νιώθει ένας άνθρωπος που έχει κακοποιηθεί, που έχει βιαστεί. Δεν μπορώ να πω πότε θα μιλήσει κάποιος. Με αυτούς που έχουν καταγγελθεί δεν είχα ποτέ ιδιαίτερη σχέση».

«Την ώρα που κάποιος σε πηδ…, συγγνώμη, σε πατάει κάτω ήθελα να πω. Συγγνώμη παιδιά!», είπε στο τέλος σοκάροντας τη Φαίη Σκορδά. 

Δείτε τις δηλώσεις του ηθοποιού στο 1:44:00 στο παρακάτω βίντεο: