Newsroom

Newsroom

Χαμός στον ΣΚΑΪ μεταξύ Πατούλη και Σβέρκου: «Είστε άσχετος… ενώ εσύ είσαι σχετικός»

Σκληρή αντιπαράθεση και βαριές κουβέντες για το διδακτορικό του Πατούλη

Στην εκπομπή “Σήμερα” μίλησε ο Γιώργος Πατούλης προσπαθώντας να απαντήσει στις κατηγορίες για το διδακτορικό του.

Ο περιφερειάρχης απέστειλε εξώδικο τόσο στην εφημερίδα Αυγή όσο και σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που «με δημόσιες δηλώσεις τους υιοθέτησαν τα δημοσιεύματα να ανακαλέσουν άμεσα τους ισχυρισμούς τους και να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη».

Στο πλατό του ΣΚΑΙ όμως βρέθηκε καλεσμένος και ο διευθυντής του avgi.gr, Νίκος Σβέρκος και έτσι ακολούθησε ένας πολύ έντονος διάλογος με τον Γιώργο Πατούλη.

«Είστε άσχετος»… «Ενώ εσύ είσαι σχετικός», ήταν κάποιοι από τους οξείς χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν. Ο Νίκος Σβέρκος υπέβαλλε στον Γιώργο Πατούλη σημαντικά ερωτήματα όπως: Αν έχει καταθέσει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν αντέγραψε άλλα διδακτορικά και αν έχει βάλει παραπομπές.

Δείτε το περιστατικό με τη σύγκρουση μεταξύ του Γιώργου Πατούλη και του Νίκου Σβέρκου:

Γεωργακόπουλος: «Έπινα για 10 μέρες μόνο βιταμίνη C, ήταν τεράστιο σοκ για τον οργανισμό μου» (video)

Γεωργακόπουλος: «Έπινα για 10 μέρες μόνο βιταμίνη C, ήταν τεράστιο σοκ για τον οργανισμό μου» (video)

«Είναι όμως ακραία πράγματα, δεν τα συνιστώ σε κανέναν φυσικά», τονίζει ο γνωστός ηθοποιός Λάζαρος…

«Συγγνώμη, δεν μου έχει ξανασυμβεί» – Κατέρρευσε στον αέρα του OPEN για τη φρίκη με το χάσκι (video)

«Συγγνώμη, δεν μου έχει ξανασυμβεί» – Κατέρρευσε στον αέρα του OPEN για τη φρίκη με το χάσκι (video)

«Χίλια συγγνώμη. Είναι τραγικό», είπε με δάκρυα στα μάτια η Μαριάννα Γεωργαντή όταν περιέγραφε την…