Newsroom

Newsroom

Χαμός στο Πρωινό για τον Μητροπολίτη Κοζάνης: «Αυτές οι δηλώσεις οπλίζουν χέρια ανθρώπων» (video)

«Εσείς οι γυναίκες δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε;» Αυτές οι δηλώσεις του Μητροπολίτη προκάλεσαν την οργή στο στούντιο του Πρωινού 

image 2

Σάλο προκάλεσε και στο πλατό της εκπομπής το «Πρωινό» η σεξιστική και μισογύνικη επίθεση του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλου.

Αρχικά ο Μητροπολίτης με απαράδεκτες εκφράσεις προσέβαλε όλες τις γυναίκες που «εκκλησιάζονταν» εκείνη τη στιγμή, λέγοντας χαρακτηριστικά… «Εσείς οι γυναίκες δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε;».

Η αφορμή ήταν ο θόρυβος που επικρατούσε εντός της εκκλησίας αμέσως μετά τη λειτουργία και τον αγιασμό των υδάτων.

Ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης, Παύλος, ενοχλημένος από την οχλαγωγία αντί να ζητήσει ευγενικά να κοπάσει προέβη στα συγκεκριμένα προσβλητικά σχόλια εναντίων των γυναικών.

Δείτε το περιστατικό μετά το 2:00 στο παρακάτω βίντεο:

Τις απαράδεκτες δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης κλήθηκε να σχολιάσει και ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος ο οποίος έκανε και αυτός με τη σειρά του μια απαράδεκτη και σεξιστική δήλωση:

«Να αγιάσουν τα κόκαλα του μητροπολίτη. Εγώ θυμάμαι και από μικρός στο χωριό ότι οι γυναίκες πήγαιναν για κουτσομπολιό στην εκκλησία. Το βρίσκω πολύ σωστό. Για να φτάσει ο μητροπολίτης μέσα στην εκκλησία να το πει αυτό το πράγμα, τι θα ακούει κάθε μέρα και τι θα έχει ακούσει όταν εξομολογούνται οι άντρες. Δεν είναι τυχαίος άνθρωπος ο μητροπολίτης».

Στο άκουσμα της χυδαίας τοποθέτησης, η η Φωτεινή Πετρογιάννη ξέσπασε λέγοντας ότι: «Έχουμε καταλάβει ότι αυτές οι δηλώσεις και αυτά τα χασκόγελα οπλίζουν χέρια ανθρώπων; Έχουμε καταλάβει πόσες γυναικοκτονίες έχουμε στην Ελλάδα; Τι γελάκια είναι αυτά»;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.