Newsroom

Newsroom

Γυναίκα δημοσιογράφος περιγράφει: Έκανα σεξ επτά φορές τη μέρα

Μια δημοσιγοράφος έχει εκθέσει τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες της ζωής με ένα σεξουαλικό εθισμό που ανέπτυξε μετά το διαζύγιό της.

5aeb051f1dc52490648b456a

Η Νάντια, από την Αυστραλία εξήγησε ότι ποτέ δεν σκέφτηκε ότι ήταν εξαρτημένη από το σεξ μέχρι να συναντηθεί με τον τρέχοντα φίλο της, τον Κάι.

Συνειδητοποίησε ότι ήθελε σεξ κάθε μέρα, αλλά εκείνος ήθελε να κάνει μια φορά τις δύο μέρες .

«Τώρα κάνω έξι με επτά φορές σεξ την ημέρα και δεν νομίζω ότι είναι κανένα αστρονομικό νούμερο», είπε.

«Το σύνηθες ήταν να κάνω σεξ μέσα στην ημέρα με ένα άτομο. Εξαίρεση ήταν όταν έκανα με δυο διαφορετικούς. Απλά έκανα πολλές φορές την ημέρα».

Μεταξύ άλλων και περιγράφοντας πως είναι η ζωή μιας γυναίκας που είναι εθισμένη στο σεξ, η Νάντια είπε ότι εννοείται ότι με την παραμικρή ευκαιρία θα παράταγε τη δουλειά της για να συναντήσει έναν άνδρα και να κάνουν σεξ.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι πήγαινε με άγνωστους άνδρες στο σπίτι της, παρασυρμένη από τον εθισμό της. «Συχνά πηγαίναμε σπίτι μου, κάτι που δεν ήταν πολύ ασφαλές, αλλά ήμουν απερίσκεπτη και ο εθισμός στο σεξ σε οδηγεί να κάνεις μονίμως απερισκεψίες», προσέθεσε.

Παρότι σε πολλούς. το να κάνει κάποιος πολλές φορές σεξ την ημέρα ακούγεται… ονειρικό, για την Νάντια, μια εθισμένη στο σεξ γυναίκα δηλαδή, ήταν κάτι που είχε αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή της.

«Έφθασα σε ένα σημείο όπου πραγματικά επηρεαζόταν η ικανότητά μου να βγάλω πέρα τη μέρα. Μού ήταν πολύ δύσκολο να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου και μερικές φορές εκμεταλλευόμουν ακόμη και το διάλειμμα που κάναμε στο γραφείο για να πάω να κάνω σεξ με κάποιον που μόλις είχα γνωρίσει online», περιγράφει η εθισμένη στο σεξ Νάντια. 


Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.