Newsroom

Newsroom

Γιώργος Τσίπρας: «Γίνεται καθημερινά πόλεμος καταστροφής του ΣΥΡΙΖΑ»

Βαριές οι καταγγελίες που έκανε ο Γ. Τσίπρας

5971759

Βαριές καταγγελίες απ’ τον Γιώργο Τσίπρα, ο οποίος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για την κατάσταση που επικρατεί στο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι μερικά μέλη του κόμματος θέλουν να κάνουν κακό σε αυτό.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι υπάρχουν μέλη στην αξιωματική αντιπολίτευση οι οποίοι θέλουν να φτιάξουν νέο κόμμα και προσπαθούν να κάνουν τη μέγιστη ζημιά στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι καταθλιπτική.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Γίνεται καθημερινά ένας πόλεμος που δεν είναι πια ζημιάς, φθοράς του Στέφανου Κασσελάκη, είναι καταστροφής του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ ορισμένες δηλώσεις που γίνονται καθημερινά στα κανάλια. Υπάρχει ένα αίσθημα ιδιοκτησίας του κόμματος, υπήρχε και στο παρελθόν, αλλά πλέον εκφράζεται με έναν τρόπο που δεν αφήνει παρά πολλά περιθώρια συντροφικής συζήτησης.

Εδώ υπάρχει μια πρωτοφανής κατάσταση πολέμου στον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουν να φτιάξουν άλλο κόμμα, κι επειδή θέλουν να φτιάξουν άλλο κόμμα, πρέπει να πάθει τη μέγιστη δυνατή ζημιά ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Κασσελάκης. Αυτό συμβαίνει σήμερα.

Είναι μια καταθλιπτική κατάσταση, προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου, πρέπει να την ξεπεράσουμε και θα την ξεπεράσουμε. Υπήρχε όλος ο δημοκρατικός χώρος, όποιος είχε άλλη γνώμη να μπουν αυτές οι απόψεις είτε στην ΚΕ είτε στο συνέδριο. Υπάρχει ειλημμένη απόφαση να γίνει ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι τόσο απλό, επειδή θέλουν να φτιάξουν άλλο κόμμα. Θέλουν να φύγουν και να κάνουν τη μέγιστη δυνατή ζημιά»

 

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…