Γιώργος Λαμπάτος: Η Άννα Φόνσου αντέδρασε στις δηλώσεις του ηθοποιού – «Δεν είναι ωραίο…» (video)

Στις συγκλονιστικές δηλώσεις του Γιώργου Λαμπάτου απάντησε η ιδρύτρια του οργανισμού «Σπίτι του Ηθοποιού», Άννα Φόνσου

φονσου

Συγκλονισμένη είναι η καλλιτεχνική κοινότητα από τις δηλώσεις του ηθοποιού Γιώργου Λαμπάτου, ο οποίος αποκάλυψε ότι ζει σε ένα υπόγειο με 220 ευρώ τον μήνα και καπνίζει αποτσίγαρα που βρίσκει στον δρόμο, θέλοντας να δείξει την άθλια οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Θέση για το παραπάνω θέμα πήρε μέσω της εκπομπής Πρωινό η ιδρύτρια του οργανισμού «Σπίτι του ηθοποιού», Άννα Φόνσου, η οποία ανέφερε ότι δεν είναι ωραίο κάποιος ηθοποιός να λέει τέτοια πράγματα, τονίζοντας ότι μπορεί ο Γιώργος Λαμπάτος να πηγαίνει να τρώει μαζί με τους ηθοποιούς και να βοηθηθεί από τον οργανισμό. Μάλιστα αποκάλυψε ότι μπορεί να τη βρει για τον βοηθήσει.

Άννα Φόνσου – Η απάντηση στις δηλώσεις του Γιώργου Λαμπάτου

Πιο αναλυτικά η Άννα Φόνσου ανέφερε: «Δεν ξέρω προσωπικά τον Λαμπάτο, ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός αυτό που θέλω να πω και στον Λαμπάτο και στους άλλους ηθοποιούς είναι ότι το Σπίτι του Ηθοποιού είναι πάντα κοντά τους για να τους βοηθήσει. Αυτό που μου είπαν ότι λέει ότι δεν έχει να φάει… Μπορεί να έρχεται εδώ, να τρώει μεσημέρι, βράδυ, παρέα με τους ηθοποιούς. Να κάθεται αν κάνουμε κάτι σε παραστάσεις να συμμετέχει. Αυτή τη στιγμή δεν έχω δωμάτιο να τον βάλω να καθίσει. Αργότερα μπορεί κάτι να βρούμε, κάνουμε και το δίπλα κτήριο, θα έχει και εκεί δωμάτια μπορεί να καθίσει εμάς.

Δεν είναι πολύ ωραίο να βγαίνουν και να λένε ότι πεινάνε και δεν έχουν να φάνε. Δεν είναι καθόλου καλό από τη στιγμή που υπάρχει το Σπίτι του Ηθοποιού, υπάρχει το Ταμείο Αλληλοβοήθειας των Ελλήνων Ηθοποιών. Είμαστε όλοι πρόθυμοι να τους βοηθήσουμε. Εγώ κάθε απόγευμα με ένα συνεργάτη μου τρέχουμε σε ηθοποιούς που δεν μπορούν να σηκωθούν από το κρεβάτι τους, να τους πηγαίνουμε φαγητά τους περιποιούμεθα υγιεινά, να τους φτιάχνουμε τα σπίτια τους. Δεν είναι να βγαίνουν και να ακούει ο κόσμος ότι αυτοί οι ιδιαίτεροι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε, δεν ισχύει αυτό. Λοιπόν εγώ λέω στον κύριο Λαμπάτο, όποτε θέλει να έρθει επικοινωνία μαζί μου να βρούμε μια λύση για να καλυτερεύσει ζωή του. Να ζητάει βοήθεια από το Σπίτι του Ηθοποιού τον συμβουλεύουμε. Βέβαια να έρθει να με βρει».

Λαμπάτος: Ζει με 220 ευρώ, σε υπόγειο 15τμ

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα και έκανε μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση σχετικά με τις πολύ δύσκολες συνθήκες που ζει τα τελευταία χρόνια σε ένα υπόγειο κοντά στην πλατεία Αττικής.

«Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω»

«Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω. Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα που βρίσκω στο δρόμο; Να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί;

Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, από αξιοπρέπεια.

Έπαιρνα την κιθάρα μου και με ένα κεράκι στο δωμάτιο τραγουδούσα παρέα με το σκυλάκι μου. Τι να πρωτοπληρώσεις με τα 220 ευρώ που παίρνω ως επίδομα;

Τώρα είναι πάλι έτοιμοι να μου κόψουν ξανά το ρεύμα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Έφτασα στο σημείο να χάσω την αξιοπρέπειά μου και να πέσω πολύ χαμηλά»

«Δουλειά ζητάω, όχι ελεημοσύνη. Επιβιώνω με το ΚΕΑ των 150 ευρώ το μήνα συν το επίδομα ενοικίου που είναι 70 ευρώ. Δεν έχω χτυπήσει καμία πόρτα. Ντρέπομαι και δεν αισθάνομαι καλά να μιλήσω για όλα όσα βιώνω.

Το επόμενο όμως βήμα είναι είτε να ζητήσω βοήθεια από το Σπίτι του Ηθοποιού, είτε να μείνω στο δρόμο. Έφτασα στο σημείο να χάσω την αξιοπρέπειά μου και να πέσω πολύ χαμηλά.

Πέρασε από το μυαλό μου να δώσω τέλος στη ζωή μου, γιατί βλέπω την αδικία και βρίσκω συνεχώς μπροστά μου τοίχο.

Οι γονείς μου μού άφησαν ένα σπιτάκι στην Πρέβεζα, το οποίο είναι υποθηκευμένο.

Με την τράπεζα έκανα έναν διακανονισμό να δίνω 110 ευρώ το μήνα για να το σώσω και να έφευγα να πήγαινα εκεί να μείνω. Όμως πώς να το σώσω όταν το μήνα παίρνω 220 ευρώ;

Κι έτσι το μόνο που έχω είναι όσα έχω εδώ μέσα σε αυτό το υπόγειο», συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός προκαλώντας θλίψη για τις άσχημες συνθήκες που αναγκάζεται να ζήσει.

Ειδήσεις σήμερα:

Κασσελάκης: Οργισμένη απάντηση σε Κούλογλου – Τι πραγματικά συνέβη με τις αφίσες Τσίπρα στην Κουμουνδούρου

Viral Έλληνας νοσηλευτής στην Ιρλανδία- «Πήρα 500 ευρώ για 12ωρη βάρδια την ημέρα των Χριστουγέννων» (video)

Λαμπάτος: Ζει με 220 ευρώ, σε υπόγειο 15τμ – «Πέρασε από το μυαλό μου να αυτοκτονήσω»

Κωνσταντινούπολη: Θρίλερ με την 31χρονη Ελληνίδα που βρέθηκε αναίσθητη δίπλα στον νεκρό σύντροφό της (video)

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…