Γιάννης Ραγκούσης για υποκλοπές: Η κατάσταση είναι αδιανόητη μετά και τις απειλές του κ. Ντογιάκου (ηχητικό)

Ο κ. Ραγκούσης ανέφερε σε συνέντευξη του ότι το θέμα των υποκλοπών έχει αρχίσει να απασχολεί σφοδρά τους πολίτες και έφερε το παράδειγμα των εκλογών στις ΗΠΑ που τις έχασε ο Τραμπ όχι από την οικονομία, όπου τα πήγαινε καλά αλλά από την Δημοκρατία που είχε ακρωτηριαστεί επί των ημερών του.

rsz ragkousis

«Η στάση του κυβερνητικού εκπροσώπου χθες στη Βουλή ήταν μια ακόμη επιβεβαίωση ότι οι απολύτως παράνομες παρακολουθήσεις συνέβησαν» είπε σήμερα στο Κόκκινο ο Γιάννης Ραγκούσης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Διότι στις επανειλημμένες προκλήσεις μου να απαντήσει αν η ΚΥΠ παρακολουθούσε Χατζηδάκη, Τέλλογλου και Κύρτσο, απέφυγε με επιμονή να απαντήσει και πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα της Δικαιοσύνης που τάχα διερευνά την υπόθεση» τόνισε μιλώντας στην Ευγενία Λουπάκη και τον Χρυσόστομο Λουκά.

«Η κατάσταση είναι αδιανόητη μετά και τις απειλές του κ. Ντογιάκου όταν έγινε γνωστό ότι προσπάθησε να εμποδίσει την έρευνα της ΑΔΑΕ. Είναι δυνατόν οι βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ να συντάσσονται με αυτή την πρωτοφανή καταρράκωση των θεσμών; Για εμάς βέβαια», υπογράμμισε ο κ. Ραγκούσης «η στάση αυτή της καθολικής έγκρισης των ενεργειών Μητσοτάκη, από το σύνολο των βουλευτών της ΝΔ είναι ένα ακόμη δώρο. Διότι θα καταλάβει ξεκάθαρα ο κόσμος ότι η η σημερινή πρωτοφανής καταρράκωση της Δημοκρατίας δεν είναι έργο Μητσοτάκη, αλλά έργο της Νέας Δημοκρατίας συνολικά και η ευθύνη ανήκει σε όλους. Διερωτώμαι όμως: Αν αποδειχθεί ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε και τον κ. Φλώρο τί θα κάνουν τα στελέχη της ΝΔ; Είνα δυνατόν να ανεχθούν και να νομιμοποιήσουν την παρακολούθηση του αρχηγού του Στρατεύματος;»

Ο κ. Ραγκούσης σημείωσε ακόμα ότι το θέμα των υποκλοπών έχει αρχίσει να απασχολεί σφοδρά τους πολίτες και έφερε το παράδειγμα των εκλογών στις ΗΠΑ που τις έχασε ο Τραμπ όχι από την οικονομία, όπου τα πήγαινε καλά αλλά από την Δημοκρατία που είχε ακρωτηριαστεί επί των ημερών του.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…