Γεωργιάδης για ΣΥΡΙΖΑ: Δε συγκυβερνώ με ανθρώπους που εμπλέκονται με την τρομοκρατία

Να εκμεταλλευτούν πολιτικά τις καταγγελίες Πανούση προσπάθησαν ο Άδωνις Γεωργιάδης κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της κούρσας διαδοχής για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. "Ξαναζεσταίνοντας" μάλιστα τη θεωρία των "δύο άκρων" ο Άδωνις Γεωργιάδης μάλιστα είπε πως "δεν μπορώ να συγκυβερνήσω με ανθρώπους που εμπλέκονται με την τρομοκρατία".  

Να εκμεταλλευτούν πολιτικά τις καταγγελίες Πανούση προσπάθησαν ο Άδωνις Γεωργιάδης κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της κούρσας διαδοχής για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. “Ξαναζεσταίνοντας” μάλιστα τη θεωρία των “δύο άκρων” ο Άδωνις Γεωργιάδης μάλιστα είπε πως “δεν μπορώ να συγκυβερνήσω με ανθρώπους που εμπλέκονται με την τρομοκρατία”.  

«Δεν ξέρω για τον κύριο Μεϊμαράκη, αλλά εγώ σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συγκυβερνήσω με ανθρώπους που εμπλέκονται με την τρομοκρατία» είπε στο ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στην ανοιχτή πρόσκληση για συγκυβέρνηση που είχε απευθύνει προεκλογικά στο ΣΥΡΙΖΑ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Ο κύριος Πανούσης είπε ότι ο κύριος Τσίπρας γνώριζε τα όσα γίνονταν. Γι’ αυτό σας λέω ότι η Ελλάδα έχει μόνο μία λύση για να πάει μπροστά, να ρίξουμε γρήγορα την κυβέρνηση Τσίπρα», πρόσθεσε. Χαρακτήρισε, επίσης, «πολιτικό απατεώνα» τον Αλέξη Τσίπρα καθώς «είχε κεντρικό σύνθημα το “δεν πληρώνω” και το “κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα”»

Μητσοτάκης: «Μεταξύ του Πανούση και του Τσίπρα πιστεύω Πανούση» 

Δήλωση για το θέμα έκανε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υιοθετώντας ουσιαστικά τις καταγγελίες Πανούση. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ σημείωσε (ρ/σ ΣΚΑΪ) ότι «μεταξύ του κ. Πανούση και του κ. Τσίπρα πιστεύω τον κ. Πανούση».

«Βεβαίως», πρόσθεσε, «υπάρχει ζήτημα γιατί τα είπε τώρα (σ.σ. ο πρώην υπουργός), όμως δεν πιστεύω έναν κατά συρροή ψεύτη, όπως ο κ. Τσίπρας».

«Είναι απολύτως ακατανόητη η ολιγωρία της κυβέρνησης να συλλάβει τους δράστες της επίθεσης στον κ. Κουμουτσάκο, αλλά και η άρνησή της να δώσει εξηγήσεις για την καταγγελία του κ. Πανούση» σχολίασε επίσης.

Η τρολ ανάρτηση της Ακρίτα με Σκρέκα στη “Λάμψη” του Φώσκολου: «Μίλα Βίρνα επιτέλους – Τα λαμπάκια Γιάγκο Δράκο»

Η τρολ ανάρτηση της Ακρίτα με Σκρέκα στη “Λάμψη” του Φώσκολου: «Μίλα Βίρνα επιτέλους – Τα λαμπάκια Γιάγκο Δράκο»

Η βουλετής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ειδικότερα τον διάλογο που είχε ο υπουργός με την υπάλληλο…