Παραδόθηκε ο αρχαιοφύλακας από τη Νίσυρο (video)

Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων

συλληψη γυναικα

Παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ο 62χρονος αρχαιοφύλακας από το μουσείο Νισύρου για τον οποίον είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα με το cretalive.

Υπενθυμίζεται πως η εισαγγελία της Κω έχει ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση ανηλίκων, απόπειρα βιασμού, πορνογραφία ανηλίκων και για αγορά και κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας, που έχει συγγενείς στην Κρήτη, αναζητήθηκε μετά την έκδοση του σχετικού εντάλματος, εντοπίστηκε δε σε άλλη διεύθυνση από αυτή των συγγενών του. Κρατείται στην Ασφάλεια Ηρακλείου μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την μεταφορά του στην αρμόδια δικαστική αρχή.

Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από καταγγελία πατέρα δεκάχρονου παιδιού, πρόσφυγα κατοίκου του νησιού, ο οποίος μάλιστα κινδύνευσε να απελαθεί λόγω έλλειψης εγγράφων. Έπειτα ακολούθησαν ακόμη δέκα καταγγελίες οι οποίες αφορούν σε  περιστατικά προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας που σημειώθηκαν τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Μετά τις καταγγελίες, ο φερόμενος δράστης, που διετέλεσε και ως παράγοντας σε παιδική ποδοσφαιρική ομάδα, παύθηκε από τα καθήκοντα του, ενώ δόθηκε εντολή για τη διενέργεια διοικητικής έρευνας σε βάρος του.

 

 

To Ισραήλ βομβαρδίζει ανελέητα τη Ράφα, ο Μπάιντεν απειλεί να κόψει τις παραδόσεις όπλων

AP24128841696122

To Ισραήλ βομβαρδίζει ανελέητα τη Ράφα, ο Μπάιντεν απειλεί να κόψει τις παραδόσεις όπλων

Παράταση στις έμμεσες διαπραγματεύσεις στο Κάιρο με σκοπό να κλειστεί συμφωνία για κατάπαυση του πυρός