Newsroom

Newsroom

Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού

Το Σάββατο αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία και από τα δυτικά θα πυκνώσουν.

5b83b3541dc5247e698b461b

Τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στο Ιόνιο και τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πιθανόν στο βόρειο Αιγαίο. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί 3-5 και βαθμιαία βόρειοι-βορειοδυτικοί πρόσκαιρα στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιοσημείωτη μεταβολή.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα δυτικά δυτικοί-βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ί 3-4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ορεινά. Βελτίωση αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, με ένταση 3 έως 4 και πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία το πρωί βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη).

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο αναμένεται άστατος καιρός. Συγκεκριμένα αρχικά στο Ιόνιο και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Βελτίωση αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, εντάσεως 3-4 και σταδιακά στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη).

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί-βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές. Στην Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί, με ένταση 3-5 και πρόσκαιρα στην δυτική Κρήτη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους στα βόρεια πιο πυκνές με πιθανότητα για τοπικούς όμβρους τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 και στα νότια δυτικοί-βορειοδυτικοί 4-5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Οργισμένη ανάρτηση Κασσελάκη: «Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος»

6182087

Οργισμένη ανάρτηση Κασσελάκη: «Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος»

Ευθεία επίθεση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με την αποφυλάκιση του…

Θρίλερ στο Κιλκίς: Επιτέθηκε στους γονείς του και απείλησε αστυνομικούς με τσεκούρι – Έσπασε και το περιπολικό

Τσεκο΄θρι

Θρίλερ στο Κιλκίς: Επιτέθηκε στους γονείς του και απείλησε αστυνομικούς με τσεκούρι – Έσπασε και το περιπολικό

Ο 51χρονος άνδρας όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς τους επιτέθηκε εκ νέου με ένα μικρότερο…

Οικογένεια Φύσσα για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: «Mέγιστη προσβολή των θυμάτων της Χρυσής Αυγής»

5777998

Οικογένεια Φύσσα για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: «Mέγιστη προσβολή των θυμάτων της Χρυσής Αυγής»

«Ο εν λόγω καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης δεν έχει επιδείξει κανένα ίχνος μεταμέλειας από…

Η καλύτερη διασκευή του «Ζαριού» έγινε από μαγαζί με κάρβουνα – «Τηλέφωνο θα πάρω τον Κολίτσα, Τρίκαλα καλέ όχι Καρδίτσα…» (video)

Σαττι

Η καλύτερη διασκευή του «Ζαριού» έγινε από μαγαζί με κάρβουνα – «Τηλέφωνο θα πάρω τον Κολίτσα, Τρίκαλα καλέ όχι Καρδίτσα…» (video)

Υποψηφιότητα για την καλύτερη διαφήμιση της χρονιάς θέτει το συγκεκριμένο μαγαζί