Φταίει ο Πολάκης

Ναι, λοιπόν, βρισκόμαστε στο 1993 και ο γόνος Μητσοτάκης έχει τα ίδια προβλήματα με τον πατέρα του αυτήν την στιγμή. Τα ίδια, αλλά με ένα ακόμα: Τον Παύλο Πολάκη.

ΕΚ_πολάκης

Την αρχή την έκανε η Νικολάου, η ταγμένη εχθρός των δημοκρατικών δικαιωμάτων των κρατουμένων, που απέτυχε να εκλεγεί, αλλά οπωσδήποτε της δόθηκε μία θέση επιδραστική. “Ο Πολάκης θέλει να διορίζει τους δικούς του στην ΕΥΠ”.

Ναι. Αυτό ακριβώς. Ο Πολάκης είναι στο χωριό του στην Κρήτη, βρίσκει έναν ανιψιό (ουπς!) και λέει “να, εσύ θα αναλάβεις τις παρακολουθήσεις και μετά θα τις λες στον θείο”.

Ο Πολάκης, έτσι; Ο Πολάκης που ήταν υφυπουργός Υγείας. Ούτε Εσωτερικών, ούτε πρωθυπουργός. Τα ίδια, ε, είπε και στην Βουλή ο Μητσοτάκης.Ότι όλα γίνονται για το χατίρι του Πολάκη. Για τους ημέτερούς τους.

Είναι η Ιφιγένεια εν Αυλίδι της προπαγάνδας τους. Πρώτα ήταν η Μπέτυ Μπαζιάνα ως… αστεφάνωτη αρχικά, ως “κακόγουστη” ύστερα. Τώρα είναι ο Πολάκης. Καπνίζει κι όλας. Μα για το πάπλωμα κουβέντα.

Λέει ο πρωθυπουργός, έγινε σφάλμα με τον Ανδρουλάκη. Καταλάθος τον παρακολουθούμε. Θα την εξαντλήσω την τετραετία και ο Δεμίρης αυτά που είπε, δεν τα είπε τελικά. Μα πείτε μου, πώς απειλεί την εθνική ασφάλεια ο αρχηγός του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος; Και θίγεται ο Μητσοτάκης που του είπαν ότι γνώριζε για τις παρακολουθήσεις. Ε, ίσως κάτι να του είχε αναφέρει ο ανιψιός του…

Εξαντλεί την τετραετία, λοιπόν. Και δεν υπάρχει ζήτημα παρακολουθήσεων. Κι ας ελέγχεται η ΕΥΠ από το γραφείο του πρωθυπουργού πια. Ο δε Βαρουφάκης, λοιπόν, είπε κάτι σαφές. όσο ήταν υπουργός επί ΣΥΡΙΖΑ τον παρακολουθούσαν. Αλλά ποιοι: Η ΕΥΠ παρακολουθούσε την ΝSA που παρακολουθούσε έλληνα πρωθυπουργο. Σαφές, πολύ σαφές και λογικό.

Αλλά ο Μητσοτάκης επιμένει ότι δε γνωρίζει. Ελάτε τώρα… Αφού το είπατε, ο Πολάκης φταίει. Επομένως;

Ωστόσο, ο Τσίπρας ήταν με το γράμμα του συντάγματος. Τι σημαίνει δημοκρατία και τι είναι η καταπάτησή της. Ναι, λοιπόν, βρισκόμαστε στο 1993 και ο γόνος Μητσοτάκης έχει τα ίδια προβλήματα με τον πατέρα του αυτήν την στιγμή. Τα ίδια, αλλά με ένα ακόμα: Τον Παύλο Πολάκη.

Θα πέσει, όμως. Όπως ο πατέρας του. Όχι με έναν πάταγο, αλλά με έναν λυγμό και θα είναι τελεσίδικο.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.