Newsroom

Newsroom

Φρίκη στη Νορμανδία: 25χρονος σκότωσε το τεσσάρων μηνών βρέφος του – Το είχε 20 μέρες κρυμμένο κάτω από τα σκεπάσματα

Η σύντροφός του αρχικά τον κάλυπτε αλλά αργότερα κατέθεσε σε βάρος του - Ο δράστης κακοποιούσε τόσο την ίδια όσο και το μωρό τους.

JKGfDnLK

Μια φριχτή υπόθεση παιδοκτονίας που ήρθε στο φως της δημοσιότητας έχει σοκάρει τη ΝορμανδίαΈνας 25χρονος πατέρας δολοφόνησε το μόλις τεσσάρων μηνών μωρό του και στη συνέχεια προσπάθησε να κρύψει τη σορό του κάτω από σκεπάσματα για τουλάχιστον είκοσι μέρες.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να επέμβουν σε διαμέρισμα εργατικής πολυκατοικίας στην πόλη Καν, πρωτεύουσα της Νομαρχίας Κάτω Νορμανδίας, βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα.

b42ba5d8a89d4c30b1cc24f9c8a7c0ac
Νορμανδία – Η εργατική πολυκατοικία όπου δολοφονήθηκε το 4 μηνών βρέφος

Ήταν η σορός ενός βρέφους σε αποσύνθεση κρυμμένη κάτω από πολλά σκεπάσματα σε ένα δωμάτιο, στο οποίο είχαν μονώσει με υφάσματα το άνοιγμα της πόρτας για να περιοριστεί η δυσάρεστη οσμή. Το βρέφος είχε πεθάνει περίπου στις 15 Μαρτίου συνέπεια βίαιων χτυπημάτων από τον 25χρονο πατέρα του.

Το παζλ μιας εικόνας ακραίας ενδοοικογενειακής βίας συντίθεται από τις μαρτυρίες των υπόλοιπων ενοίκων της πολυκατοικίας αλλά και από την κατάθεση της μητέρας του βρέφους, η οποία δεν άντεξε και ζήτησε βοήθεια.

Δράστης ο 25χρονος πατέρας – Η σύντροφός του είχε συνεργαστεί μαζί του

Ο 25χρονος που έχει συλληφθεί ως δράστης της ανθρωποκτονίας του βρέφους είχε βγει από τη φυλακή πριν από περίπου ένα έτος. Η σύντροφός του, μόλις 21 ετών, και μητέρα ήδη ενός μικρού αγοριού 3,5 ετών, γέννησε στα τέλη του 2023 το δεύτερο παιδάκι του ζευγαριού. Ζώντας υπό το κράτος του τρόμου που της επέβαλε ο αλκοολικός σύντροφός της με την κακοποιητική και βίαιη συμπεριφορά του, η νεαρή μητέρα είχε μάθει να υποτάσσεται σε ό,τι της ζητούσε.

Ακόμα και να συνεργαστεί μαζί του για να αποκρύψουν τον θάνατο του μωρού τους. Τρεις εβδομάδες μετά, η 21 ετών μητέρα μίλησε στους γονείς της και κάλεσε την αστυνομία. Στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο διαμέρισμα της φρίκης δήλωσε ότι ο σύντροφός της την χτυπούσε συστηματικά.

Οι γείτονες περιγράφουν έναν νέο άνδρα με εκρηκτική συμπεριφορά και συνεχείς φωνές και τσακωμούς να ακούγονται από το διαμέρισμα. Παραδόξως, όταν επί πολλές μέρες δεν έβλεπαν το βρέφος κανείς δεν αντέδρασε, κανείς δεν ρώτησε πού είχε πάει το νεογέννητο μωρό της οικογένειας.

Η εισαγγελία της νορμανδικής πόλης έχει απαγγείλει κατηγορίες για ανθρωποκτονία ανηλίκου στον 25χρονο και για απόκρυψη πτώματος στην 21 ετών μητέρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Viral η τουρίστρια influencer για την κατάσταση στα ελληνικά πλοία: «Δεν είχα ιδέα – Να είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό» (Video)

Ακρίτα: Ο ΑΝΤ1 «έκοψε» σίριαλ που βασίζεται σε βιβλίο της; Τι αναφέρει η ίδια

Η Κίνα έφτιαξε τη δική της Σαντορίνη με 1 δισ. ευρώ – Δείτε βίντεο από το θέρετρο που θυμίζει Οία (Video)

«Eίμαι κακός στην τηλεόραση ή θα είμαι κακός και στην Ευρωβουλή;» – Η απάντηση Πανόπουλου σε Τριανταφυλλίδη (video)

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…