Newsroom

Newsroom

Φωτογραφικό "ρεπορτάζ" από τον γάμο της Ζωής Κωνσταντοπούλου στα Λουτρά Αιδηψού (φωτο)

Μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της έζησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία μετά απο 10 ολόκληρα χρόνια σχέσης…

kainourgia zwi gia tin zwi kwnstantopoulou 3.w l

Μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της έζησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία μετά απο 10 ολόκληρα χρόνια σχέσης ενώθηκε το χθες απόγευμα και τυπικά με τον σύντροφό της Απόστολο Μάντη στο ναό των Αγίων Αναργύρων στα Λουτρά Αιδηψού. Η μαχητική βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στην εκκλησία στο μπράτσο του πατέρα της Νίκου Κωνσταντόπουλου χαμογελαστή μέσα σε ένα απλό ,πλην παραδοσιακό λευκό νυφικό, κρατώντας στα χέρια της μια ανθοδέσμη με άσπρα και κόκκινα λουλούδια.

Βέβαια έστησε σχεδόν για μια ώρα τον Απόστολο ο οποίος δεν φάνηκε να ανησυχεί για την αργοπορία της.Στην εκκλησία βρέθηκε για το μυστήριο και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη σύζυγό του Περιστέρα.

Χαμογελαστός παρατηρούσε και εκείνος την βουλευτή  Ζωή Κωνσταντοπούλου σε έναν άλλο ρόλο απο ότι έχει συνηθίσει.Δικαιολογημένα απόντες βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθώς η κ. Κωνσταντοπούλου έχει προγραμματίσει για τους πολιτικούς φίλους δεξίωση στην Αθήνα προσεχώς.

 Γιάλινες κανάτες με δροσερή λεμονάδα, κουφέτα ,σκόρπια εσπεριδοειδή, γλάστρες ,φαναράκια, κεριά και βότσαλα κρεμασμένα με πολύχρωμες κορδέλες από τα κλαδιά ενός δέντρου, που είχαν γραμμένα πάνω τα αρχικά του ζευγαριού, ένα Ζ για τη Ζωή και ένα Α για τον Απόστολο που περιπλέκονται μεταξύ τους ήταν το ντεκόρ έξω απο την εκκλησία.

Απο τη γραφική αυτή κωμόπολη κατάγεται η μητέρα της, η κυρία Λίνα Αλεξίου, ενώ ο παππούς της, Γιάννης, διετέλεσε δήμαρχος στον ιστορικό Δήμο Αιδηψού πριν από τη χούντα.

Μάλιστα, προς τιμήν του, το στενάκι, όπου βρίσκεται το πατρικό της οικογένειας, έχει πάρει το όνομά του (οδός Ιωάννη Αλεξίου).

Μερικές φωτογραφίες από το protothema.gr:

 

3_37.jpg

2_44.jpg

1_55.jpg

 

 

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.