Newsroom

Newsroom

Φασιστική επίθεση της Χρυσής Αυγής με μπροστάρη τοπικό βουλευτή εναντίον του δημάρχου Κορίνθου

Ο δήμαρχος Κορίνθου Αλέκος Πνευματικός, όπως ο ίδιος καταγγέλλει σε ραδιοφωνική εκπομπή δέχτηκε επίθεση από ομάδα χρυσαυγιτών, ενώ συμμετείχε στο…

Ο δήμαρχος Κορίνθου Αλέκος Πνευματικός, όπως ο ίδιος καταγγέλλει σε ραδιοφωνική εκπομπή δέχτηκε επίθεση από ομάδα χρυσαυγιτών, ενώ συμμετείχε στο συντονισμό της κατάσβεσης της φωτιάς στο Σολωμό Κορινθίας. Οι χρυσαυγίτες, με επικεφαλής τον βουλευτή τους Στάθη Μπούκουρα, αναζητούσαν τον δήμαρχο και όταν τον εντόπισαν του επιτέθηκαν αρχικώς φραστικά, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος ο χρυσαυγίτης βουλευτής άσκησε σωματική βία εναντίον του. Ο δήμαρχος Κορίνθου περιγράφει τα επικίνδυνα αυτά περιστατικά ενώ καταγγέλλει την απάθεια της Πολιτείας και της Αστυνομίας να επέμβει και να τα αντιμετωπίσει.

Το περιστατικό αυτό δεν είναι το μοναδικό αφού εδώ και 2-3 μήνες όπως αναφέρει ο δήμαρχος Κορίνθου, οι χρυσαυγίτες εμφανίζονται σε αγήματα, απειλούν και επιτίθενται σε μετανάστες, ενώ η αστυνομία δεν επεμβαίνει. Μια παθητική στάση που σύμφωνα με το δήμαρχο εγείρει πολλά ερωτήματα. Την επίθεση καταδίκασε με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας ενώ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης σχολιάζοντας το περιστατικό στον προσωπικό λογαριασμό του tweeter έγραψε: «Τις άρπαξε ο πασοκο-συριζαίος δήμαρχος Κορινθίων από βουλευτή της Χρυσής Αυγής» έτσι ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία για το τι ακριβώς έγινε στην Κόρινθο.


Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.