Newsroom

Newsroom

Εξοργιστική δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Σιμόπουλου για τα Τέμπη: «Να σταματήσουμε να τρέχουμε υπουργούς με το παραμικρό» (video)

Στη γραμμή Πορτοσάλτε φαίνεται πως είναι ο βουλευτής της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος

6115059

Στον δρόμο που χάραξε ο Άρης Πορτοσάλτε χθες με τις δηλώσεις του φαίνεται πως βαδίζει και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στράτος Σιμόπουλος, καθώς αναφερόμενος στα Τέμπη είπε κάποια πράγματα που εξόργισαν αρκετό κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, ο «γαλάζιος» άνδρας έχοντας διαφωνία με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Μάντζο, επισήμανε ότι στα Τέμπη αυτό που συνέβη είναι τραγικό, αλλά θα έπρεπε να σταματήσουμε να τρέχουμε υπουργούν για το παραμικρό. Θεωρώντας προφανώς «παραμικρό» ένα δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 57 άτομα.

Πιο αναλυτικά είπε: «Είναι ένα δυστύχημα πολύ μεγάλο. Δεν υπάρχει αιτιώδης σχέση, αλλά και να υπήρχε πρέπει να σταματήσουμε να τρέχουμε υπουργούς με το παραμικρό».

Νέα προκλητική δήλωση Πορτοσάλτε: «Η συλλογή υπογραφών για τα Τέμπη είναι μια μπαρούφα»

Άρης Πορτοσάλτε μετά την χθεσινή ντροπιαστική του δήλωση για την προσπάθεια συγγενών θυμάτων και επιζώντων να μην συγκαληφθεί το έγκλημα στα Τέμπη, επανήλθε σήμερα και αυτή τη φορά ονόμασε τη συλλογή υπογραφών «μπαρούφα».

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ για κάποιο λόγο ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος, ίσως έπαιξε ρόλο και η δημοσκόπηση που παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης στο MEGA και τα έβαλε ξανά με τους ανθρώπους που παλεύουν για να δικαιωθούν οι 57 ψυχές που χάθηκαν τόσο άδικα.

Μάλιστα φάνηκε και ενοχλημένος για τη στάση της κοινής γνώμης απέναντι στην κυβέρνηση πρόσθεσε πως «δεν υπάρχει νόμος για να “υποδεχθεί” τις υπογραφές. Υποσχέθηκε ο Βορίδης ότι θα φτιάξει σχετικό νόμο», ενώ πρόσθεσε ότι «παράγει λαϊκισμό».

Για να συμπληρώσει πως ήρθε η νέα δημοσκόπηση και ανεβάζει το ποσοστό όσων πιστεύουν ότι δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών.

«Αυτό το 8 και (εννοεί 80+) είναι οδοστρωτήρας. Η κυβέρνηση χάθηκε, έγινε χαλκομανία κάτω από τον οδοστρωτήρα», είπε χαρακτηριστικά.

«H αντιπολίτευση επέλεξε να επενδύσει στο συναίσθημα και η κυβέρνηση φοβήθηκε, παγιδεύτηκε στις φοβίες της», είπε ζητώντας ουσιαστικά από την κυβέρνηση να κρατήσει πιο σκληρή στάση.

Είπε μάλιστα πως είναι μερικοί στου Μαξίμου με το «μη το ένα, μη το άλλο» και σχολίασε ότι «Με το μη εκείνο, μη το άλλο, δεν κάνουμε πολιτική. Ήρθε το συναίσθημα, κατέλαβε το σύμπαν».

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

ΜΑΤπΡέντη

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας ακόμη εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης των χουλιγκαν…

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…