Newsroom

Newsroom

Έβλεπε να μαχαιρώνουν την έγκυο γυναίκα του μέσω βιντεοκλήσης

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, με έναν άνδρα να παρακολουθεί ζωντανά, μέσω του προγράμματος Facetime, την…

usa

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, με έναν άνδρα να παρακολουθεί ζωντανά, μέσω του προγράμματος Facetime, την έγκυο γυναίκα του να δέχεται επίθεση με μαχαίρι από έναν άνδρα, μέσα στην κουζίνα του σπιτιού τους.

Η 31χρονη Ρέιτσελ Πουλ μιλούσε στο κινητό με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι στρατιώτης και υπηρετεί στην Ασία, με το πρόγραμμα Facetime, που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν ο ένας τον άλλο την ώρα που συνομιλούν.

Ξαφνικά, ένας 19χρονος άνδρας, που είχε εισβάλει προηγουμένως στο σπίτι, εμφανίστηκε από το πουθενά και της επιτέθηκε με μαχαίρι, χτυπώντας την πολλές φορές στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ η γυναίκα αναγνώρισε τον 19χρονο, με τον οποίο ο σύζυγός της είχε οικονομικές διαφορές, φωνάζοντας το όνομά του .

Όλα αυτά τα παρακολουθούσε σε ζωντανή σύνδεση ο σύζυγος της εγκύου γυναίκας, η οποία μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο του Ελ Πάσο και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά τα ευχάριστα νέα είναι ότι γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι με καισαρική τομή.

Ο σύζυγός της επέστρεψε εσπευσμένα από το πόστο του για να συμπαρασταθεί στη γυναίκα του, ενώ ο 19χρονος δράστης συνελήφθη.

Τρόμος στον αέρα και πάλι: Πάνω από 12 τραυματίες σε πτήση της Qatar Airways μετά από αναταράξεις

aeroplano 1

Τρόμος στον αέρα και πάλι: Πάνω από 12 τραυματίες σε πτήση της Qatar Airways μετά από αναταράξεις

Έξι επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος ανέφεραν τραυματισμούς. «Η ομάδα του αεροδρομίου του Δουβλίνου…

Άγριο επεισόδιο στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί-Τους επιτέθηκε επιχειρηματίας

astynomikos ellada arthro

Άγριο επεισόδιο στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί-Τους επιτέθηκε επιχειρηματίας

Οι δύο αστυνομικοί διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ελαφρά τραύματά τους