Newsroom

Newsroom

Europa League: "Καρδιοχτύπησε" αλλά πήρε ιστορική πρόκριση ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε ιστορική πρόκριση στη Νορβηγία, στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League παρά την ήττα με 1-3 στην παράταση από την Οντ Γκρένλαντ.

57912cc11dc524a77a8b4f1f

Στην πρώτη ευρωπαϊκή του παρουσία το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη κατάφερε, παρά τον «εφιάλτη» που έζησε στο δεύτερο μέρος, να «γράψει ιστορία» και να προκριθεί στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, όπου περιμένει η ολλανδική Άλκμααρ.

Το 3-0 των «Ζωσιμάδων» ήταν τελικά «σκορ πρόκρισης», παρά το θρίλερ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΣ «κατέρρευσε» στην επανάληψη, κυρίως μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκε στο 54΄. Τελικά, όμως, έστω και στην παράταση η ομάδα του Πετράκη είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει την Άλκμααρ στη συνέχεια, με το πρώτο ματς στην Ολλανδία, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 4 Αυγούστου, πιθανότατα στο Περιστέρι.

Στο 54′, από το λάθος του Καρανίκα, όταν μετά από μακρινή σέντρα η μπάλα βρήκε στο χέρι του και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Νορντκβέλε. Οι γηπεδούχοι «στο 57΄ με κεφαλιά του Ακαμπουέζε έκαναν το 2-0.

Ένα λεπτό πριν το 90΄ από την κάθετη πάσα του Ζεκνίνι και το κενό στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΣ ήρθε ο Ρούουντ στο δεύτερο δοκάρι κι έστειλε το ματς στην παράταση (3-0).

Ο ΠΑΣ κατάφερε στην πρώτη του επιθετική προσπάθεια να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ που έψαχνε, στο 98΄, με το πλασέ του Κούτρη μετά από ωραία ενέργεια του Μαμπουλού. 

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…