Εσωκομματική μάχη χαρακωμάτων στο Ποτάμι – συνεχίζουν τις αλληλοκατηγορίες τα στελέχη του

Σκληρή απάντηση στον βουλευτή Αχαΐας του Ποταμιού Ιάσωνα Φωτήλα ο οποίος με ανακοίνωσή του νωρίτερα κατηγόρησε τον Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος Παντελή Αβραμίδη για «λάσπη» που εκτοξεύει εναντίον του, δίνει η Σεβαστουπόλεως.

580610c01dc52420388b45af

Και πάλι δια στόματος του Παντελή Αβραμίδη το Ποτάμι ανταπαντά στον κ. Φωτήλα ότι «δεν τρώει κουτόχορτο» και αποκαλύπτει συναντήσεις του βουλευτή με στελέχη της ΝΔ, ανοίγοντας ένα ακόμη κεφάλαιο στο σίριαλ της προσχώρησης του Ιάσωνα Φωτήλα στο κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Πράγματι το Ποτάμι είναι «ένα φρέσκο, ανανεωτικό, προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό κίνημα». Δεν τρώει όμως κουτόχορτο. Όταν ένας βουλευτής μέλος μάλιστα του Πολιτικού Συμβουλίου την μια μέρα στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας υποστηρίζει ότι το Κίνημα πρέπει να βαδίσει ενωμένο χωρίς διαφοροποιήσεις και την άλλη μέρα αφού πρώτα συναντά συγκεκριμένα στελέχη της ΝΔ, δηλώνει ότι «σκέφτομαι να πάω στην ΝΔ», τότε κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του κ. Αβραμίδη.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο κ. Φωτήλας ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι «η πρακτική της λάσπης, δεν αρμόζει στους Ποταμίσιους» και πρόσθεσε ότι «σε καμία περίπτωση η λάσπη δεν πρόκειται να με σταματήσει από το να εκφράζω τις απόψεις και την αγωνία μου για την πορεία της χώρας και του κινήματός μας».

«Θέλω να κάνω σαφές και ξεκάθαρο ότι δεν έχω υποστεί καμία πίεση, δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση, καμία υπόσχεση για κανένα αντάλλαγμα από κανέναν. Προφανώς δε ούτε και από την Ν.Δ. Ο σύντροφος Παντελής καλό θα ήταν να θυμάται ότι σαν Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος αντί να αναλώνεται σε ασκήσεις λάσπης, θα ήταν πιο χρήσιμο να κάνει συγκεκριμένες προτάσεις και να οργανώνει συγκεκριμένες δράσεις προκειμένου το κόμμα μας να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει πέσει. Όσον αφορά το ποιος εκτίθεται είναι ξεκάθαρο ότι δεν εκτίθεται αυτός που λαμβάνει τη λάσπη αλλά αυτός που την πετάει», κατέληγε ανακοίνωση του βουλευτή.

Διαβάστε σχετικά: Προς της οριστικής διάλυσης το Ποτάμι – για «λάσπη» κατηγορεί τα κεντρικά ο Ιάσων Φωτήλας

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…