Επιζώντας των Τεμπών: «Δεν θα ήθελα να είναι η μητέρα μου στη θέση της κ. Καρυστιανού» (video)

Ο νεαρός φοιτητής είχε βοηθήσει πολλούς συνεπιβάτες του

Μαρία Καρυστιανού Τέμπη

Tα λόγια της Μαρίας Καρυστιανού, μητέρας που έχασε την κόρη της στο τρομερό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, η οποία κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή στη Βουλή για την τραγωδία, προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης σε όλη την χώρα.

Εξέθεσε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, για το δριμύ «κατηγορώ» της στο αδιαπέραστο και ανάλγητο σύστημα, που στο όνομα συμφερόντων και προσωπικών επιδιώξεων δεν ευθύνεται ποτέ, δεν δύναται να απαντήσει ποτέ, συγκαλύπτει, αποσιωπά οργανωμένα, συκοφαντεί, μετακυλίει ευθύνες εκεί που δεν πρέπει, ακόμη και στους ίδιους τους νεκρούς, που φυσικά αδυνατούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους!

 

Μάλιστα ο Μιχάλης Κλάψης, ένας από τους επιβάτες του μοιραίου τρένου που σώθηκε και βοήθησε συνεπιβάτες του ανέφερε σχετικά με την κ. Καρυστιανού στο Action24 «δεν θα ήθελα η δικιά μου μητέρα να είναι στη θέση της για κανένα λόγο».

«Τώρα έχει πάρει μια κίνηση το θέμα γιατί είχε μείνει πίσω. Οι άνθρωποι που έχουν χάσει τους δικούς τους θέλουν περισσότερη δικαιοσύνη από τους άλλους και με το δίκιο τους», πρόσθεσε.

Όπως λέει ο ίδιος δεν έχει επαφή με συνεπιβάτες του ενώ όπως είπε όταν έρχεται στη συζήτηση θέλει να το αποφύγει.

Δείτε τις δηλώσεις του:

 

Ειδήσεις που ενδιαφέρουν:

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…