Η Μπέττυ Μαγγίρα σήκωσε το γάντι στον Γιώργο Νταλάρα: Είναι θέμα μάρκετινγκ, κάτι θέλει (video)

Ο Γιώργος Νταλάρας βρέθηκε χθες Παρασκευή 26/1 καλεσμένος στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο 105,5», με τους δημοσιογράφους να τον περιμένουν για ακόμη μια φορά για μία δήλωση.

maggira 3

Τη δική της άποψη για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα σχετικά με τους δημοσιογράφους, εξέφρασε το πρωί του Σαββάτου η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μιλώντας στην εκπομπή «I Love ΣουΚού», η παρουσιάστρια ανέφερε πως από τη μεριά της σέβεται το γεγονός ότι δεν του αρέσει να τον περιμένουν οι δημοσιογράφοι στον δρόμο για μια δήλωση, ωστόσο ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «εμείς σεβαστήκαμε το ότι δεν του αρέσουν τα πεσίματα. Ενώ κάθε φορά όμως, λέει στα παιδιά που ξεροσταλιάζουν έξω στο κρύο πως δεν θα μιλήσω, τελικά κάθε φορά μιλάει. Εμένα αυτό μου κάνει τρομερή εντύπωση», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μπορεί να μην τον αφορά η γνώμη μου, αλλά εγώ θα την πω. Κύριε Νταλάρα, αν θέλετε να σταματήσει αυτό που αποκαλείτε “γελοίο”, θα πρέπει να σταματήσετε να απαντάτε, γιατί αυτοί οι άνθρωποι έρχονται εκεί για μια απάντησή σας. Κι εσείς τους δίνετε 100. Άρα, τους δίνετε τροφή για να έρθουν ξανά και να συνεχίσουν να σας ρωτάνε».

Τέλος, ανέφερε: «Από τη στιγμή που λέει “δεν θέλω να πω τίποτα” και θεωρεί ότι αυτό που κάνουν τα παιδιά είναι γελοίο και πρέπει να σταματήσει να συμβαίνει, γιατί απαντάει; Όταν τους δίνεις 10 απαντήσεις, θα έρθουν ξανά κι αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει. Αν θέλουμε να σταματήσει αυτό να συμβαίνει, πρέπει όλοι να σταματήσουμε να απαντάμε. Από τη στιγμή που βγαίνει και λέει ότι δεν θα πει τίποτα και μετά λέει τόσα πράγματα, γίνεται για άλλο λόγο, είναι θέμα μάρκετινγκ, κάτι θέλει».

Δείτε σχετικό βίντεο:

 

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…