Newsroom

Newsroom

Επίθεση στον αντιδήμαρχο Κεφαλονιάς και σε ένα λιμενικό

Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν ο αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς και ένα στέλεχος του Λιμενικού Σώματος μετά από επεισόδιο που είχαν με πέντε άτομα…

limani

Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν ο αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς και ένα στέλεχος του Λιμενικού Σώματος μετά από επεισόδιο που είχαν με πέντε άτομα κατά την ανέλκυση πλωτής εξέδρας για την πρόσδεση σκαφών στην περιοχή της Αγίας Ευφημίας. Όλα έγιναν όταν στο σημείο έφθασαν δύο άνδρες του λιμενικού Σώματος μαζί με τον αντιδήμαρχο προκειμένου να γίνει ανέλκυση της εξέδρας την οποία διεκδικεί ένας ιδιώτης. Ξαφνικά, εμφανίστηκε στο σημείο φουσκωτό σκάφος με πέντε επιβαίνοντες, οι οποίοι άρχισαν να διαπληκτίζονται με τους παρευρισκόμενους. Δύο εκ των επιβαινόντων στο σκάφος επιτέθηκαν στον αντιδήμαρχο του νησιού και τον χτύπησαν με σιδηρολοστό στο κεφάλι. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε και ένας λιμενικός.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νομαρχιακό νοσοκομείο Κεφαλλονιάς. Ο αντιδήμαρχος αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε, ενώ ο λιμενικός εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Τα πέντε άτομα μετά το επεισόδιο διέφυγαν και οι δύο από αυτούς αναζητούνται κατά την αυτόφωρη διαδικασία. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς.


Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.