Newsroom

Newsroom

Επίθεση με βιτριόλι: Αρνείται τα πάντα η 35χρονη

Και δεύτερο προφίλ στο Facebook με ψεύτικο όνομα φαίνεται να είχε η 35χρονη γυναίκα

ek perip 1

Στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών κρατείται προς το παρόν η φερόμενη ως δράστις της επίθεσης με βιτριόλι.

Η 35χρονη γυναίκα την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση. Εντός της ημέρας ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου, θα βρεθεί στην Ασφάλεια με σκοπό να μιλήσει μαζί της και να προετοιμάσουν τη γραμμή υπεράσπισης.

Ο κ. Κεχαγιόγλου μιλώντας πάντως στον ΣΚΑΙ, τόνισε ότι υπάρχει «άρνηση αντιμετωπίσεως της πραγματικότητας της υποθέσεως όταν αποστασιοποιείται πλήρως από την υπόθεση, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της, έστω και τη φυσική παρουσία στο χώρο, όταν αυτά τα ζητήματα έρχονται σε αντίθεση ή σε αντίφαση με στοιχειά της δικογραφίας μετά ο ρόλος του δικηγόρου δυσχεραίνεται πολύ.

Βεβαίως, μπορώ να το εξηγήσω εξαιτίας του σοκ της συλλήψεως και των δύο πρώτων 24ωρων που ήταν εξαιρετικά δύσκολα για την ίδια. Ελπίζω όταν θα έχω επαφή μαζί της στη ΓΑΔΑ σε πιο ήρεμη κατάσταση να μπορέσω συνεργαστώ μαζί της γιατί τής είπα ότι με ενδιαφέρει η αλήθεια σε αυτή την υπόθεση, δεν με ενδιαφέρει να μειώσω κατά τι την ποινή που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσει αν παραπεμφθεί και καταδικαστεί».

Ενώ καλεσμένος σε άλλη εκπομπή ο δικηγόρος δήλωσε ότι «τη Δευτέρα θα εισφερθούν από τις αστυνομικές αρχές καινούργια στοιχεία για την υπόθεση. Τότε μια απόλυτα αποδεκτή και εγκεκριμένη δικονομική τακτική είναι ο κατηγορούμενος να λάβει γνώση πρώτα όλων των στοιχείων που εισφέρονται εις γνώση του στη δικογραφία και μετά να απολογηθεί».

Δεύτερο προφίλ στο Facebook;

Και δεύτερο προφίλ στο Facebook με ψεύτικο όνομα φαίνεται ότι διατηρούσε η 35χρονη γυναίκα.

Επιπλέον τονίζεται ότι το όνομα του λογαριασμού είναι ακριβώς το ίδιο με το όνομα που επικαλέστηκε όταν κάλεσε στην εταιρία ραδιοταξί. Από το κανονικό προφίλ που διατηρούσε έκάνε like στις φωτογραφίες της Ιωάννας Π. Ωστόσο σύμφωνα με το Star,  είχε και ένα δεύτερο προφίλ με το ψευδώνυμο «Κωνσταντίνα Χ». 

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…