Newsroom

Newsroom

Επιστροφή στο "σπίτι" για τον Ρούνεϊ

Μετά από 13 χρόνια προσφοράς στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γουέιν Ρούνεϊ επέστρεψε στο... σπίτι του.

59623f5c1dc524e75e8b45a8

Βίοι παράλληλοι για Λουκάκου και Ρούνεϊ. Λίγο μετά την παραχώρηση του Ρομέλου Λουκάκου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Έβερτον ανακοίνωσε την απόκτηση του Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος επιστρέφει στο Μερσεϊσάιντ μετά από 13 χρόνια!

Ο Αγγλος διεθνής στράικερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «εφοπλιστές» και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που θα φορέσει ξανά την φανέλα της Έβερτον.

«Νιώθω υπέροχα που επέστρεψα. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες μου. Είμαι εκστασιασμένος, περιμένω πώς και πώς να ξαναπαίξω με την φανέλα της Έβερτον! Το πρώτο μου παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερο, θα είναι συγκινητικό, όμως το περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία. Δεν γύρισα στην Έβερτον επειδή απλώς την υποστηρίζω ή επειδή είναι η ομάδα στην οποία μεγάλωσα. Επέστρεψε διότι θεωρώ πως ο σύλλογος μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω και να είναι πετυχημένος. Και θέλω να είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας. Θα υπάρχει πίεση, αλλά είμαι έτοιμος να τη διαχειριστώ. Στόχος μου είναι να κερδίσουμε τρόπαια και θα κάνω τα πάντα γι’ αυτό. Όπως είχα πει και παλιότερα, αν έφευγα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν θα έπαιζα για καμία άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, πλην της Έβερτον» είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ρούνεϊ, δίνοντας το στίγμα του για τη… νέα εποχή! 

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…