Newsroom

Newsroom

Επιστρέφει στην Αθήνα η τρόικα

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τη νέα κυβέρνηση καθώς τις επόμενες μέρες ππιστρέφει στην Αθήνα η τρόικα ενώ στο επίκεντρο…

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τη νέα κυβέρνηση καθώς τις επόμενες μέρες ππιστρέφει στην Αθήνα η τρόικα ενώ στο επίκεντρο βρίσκονται ακόμη οι αποφάσεις της συνόδου κορυφής της ΕΕ.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην οικία του Πρωθυπουργού με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη και του συμβούλου του Πρωθυπουργού Κώστα Μπούρα.

Προηγήθηκε συνάντηση του κ. Σαμαρά με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, Πάνο Παναγιωτόπουλο, για θέματα του Υπουργείου, ενώ σήμερα ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Στο μεταξύ αύριο καταφτάνει στην Αθήνα και ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χορστ Ράιχενμπαχ, προκειμένου να διερευνηθούν οι προτεραιότητες και η τεχνική βοήθεια που χρειάζεται η Δημόσια Διοίκηση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των κυριακάτικων εφημερίδων η κυβέρνηση αναμένεται να ζητήσει από την τρόικα ίση μεταχείριση των κρατών – μελών της Ευρωζώνης αναφορικά με την απόφαση της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής.


Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.