Newsroom

Newsroom

Επιστολή του Γ. Κόκκαλη για λίστα του ΣΔΟΕ

Ο αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δ.Ε. Σταμάτας κ. Γεώργιος Κόκκαλης, με αφορμή δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου, που φέρουν το…

Ο αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δ.Ε. Σταμάτας κ. Γεώργιος Κόκκαλης, με αφορμή δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου, που φέρουν το όνομά του, εμπλεκόμενο σε λίστα ατόμων που ελέγχονται από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), αναφέρει σε επιστολή του μεταξύ άλλων τα εξής:

“Με μεγάλη μου έκπληξη πληροφορήθηκα πριν λίγες ημέρες, μέσω τρίτων, ότι το όνομά μου συμπεριλαμβάνονταν σε υποτιθέμενη λίστα που δημοσίευσε η ιστοσελίδα www.zougla.gr, και με έφερε να ελέγχομαι από το ΣΔΟΕ, ενώ με λύπη μου διαπίστωσα στη συνέχεια την αναπαραγωγή της υποτιθέμενης αυτής λίστας και από άλλα Μ.Μ.Ε, έντυπα, ηλεκτρονικά και blogs, τα οποία μάλιστα προχώρησαν ελαφρά τη καρδία και σε σχολιασμούς, δίχως προηγουμένως να διασταυρώσoυν τα στοιχεία ή να επικοινωνήσουν μαζί μου για να δημοσιεύσουν και τη δική μου άποψη.

Επειδή –δυστυχώς- πολλές φορές θα πρέπει να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι… ελέφαντας, ζήτησα με έγγραφό μου, από το Υπουργείο Οικονομικών και το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος να μου γνωστοποιήσουν εάν υπάρχει το όνομά μου σε κάποια σχετική λίστα.

Την απάντηση του ΣΔΟΕ, επιστολή την οποία επισυνάπτω, αναγκάζομαι να δώσω σήμερα στη δημοσιότητα, ενώ επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός μου.”

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…