Επική ατάκα Βαρουφάκη σε Μητσοτάκη: Οι βουλευτές της ΝΔ δεν σε χειροκροτούν… σου λένε αντίο

Πώς σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης το παρατεταμένο χειροκρότημα των γαλάζιων βουλευτών στον πρωθυπουργό

«Η πρωθυπουργία σας τελείωσε… το έντονο χειροκρότημα της κοινοβουλευτική σας ομάδα είναι αποχαιρετιστήριο», με αυτήν την καυστική τοποθέτηση ο Γιάννης Βαρυφάκης προανήγγειλε  το πολικό τέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Φούσκα ήσασταν και σαν φούσκα σκάσατε. Δεν έχει σημασία το γιατί και το πώς, αλλά το πρότζεκτ επανεκλογή πρωθυπουργού Μητσοτάκη, στη βάση κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ακυρώθηκε.

Και η αποκαθήλωσή σας είναι απαραίτητη, για να αναβιώσει η πιθανότητα να έχουμε Δημοκρατία κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα», σημείωσε στο ίδιο πλαίσιο  ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 στην προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δεν έδωσε καμία απάντηση στα σοβαρά και κρίσιμα ερωτήματα που προκύπτουν από τις αποκαλύψεις για τις παράνομες παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων, ενώ χαρακτήρισε «πρόβα αποχαιρετισμού το χειροκρότημα των κυβερνητικών βουλευτών προς τον πρωθυπουργό».

«Διαλέγετε κ. Μητσοτάκη τον εξευτελισμό για να πείσετε ότι δεν είστε ένοχος. Αλλά τελικά καταλήξατε και ένοχος και εξευτελισμένος. Προσπαθήσατε να κρυφτείτε πίσω από το ε…και τί έγινε, όλοι οι πρωθυπουργοί τα ίδια κάνουμε. Εδώ όμως δεν μιλάμε για τα μνημόνια, που, ναι, όλοι σας υπογράψατε

. Εδώ μιλάμε για το ελληνικό Watergate -έτσι το αποκαλεί η εφημερίδα που αποκάλυψε το Watergate, η Washington Post. Θα τους χαρακτηρίσετε κι αυτούς Συριζαίους, κομμουνιστές, οπαδούς του ΜέΡΑ;», συμπλήρωσε ο Γ. Βαρουφάκης.

 

Η απάντηση Κούγια για το βούλευμα Πισπιρίγκου: Έχουμε αντικρούσει λέξη προς λέξη τα επιχειρήματα

Η απάντηση Κούγια για το βούλευμα Πισπιρίγκου: Έχουμε αντικρούσει λέξη προς λέξη τα επιχειρήματα

Αναλυτικά η απάντηση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια για το βούλευμα με το οποίο η Ρ.…