Newsroom

Newsroom

Επιβάτες και πλήρωμα ξυλοκόπησαν βίαιο επιβάτη εν ώρα πτήσης (video)

Ένα απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε σε πτήση της Siberian Airlines που πραγματοποιούσε δρομολόγιο από την Αγία Πετρούπολη στο Novosibirsk, όταν ένας 47χρονος επιβάτης άρχισε να γίνεται βίαιος και προκλητικός απέναντι στους συνεπιβάτες αλλά και τις αεροσυνοδούς του αεροσκάφους.

5a97f7701dc524f4758b4568

Συγκεκριμένα, ο Ρώσος επιβάτης πηγαινοερχόταν στην καμπίνα του αεροπλάνου και παρενοχλούσε γυναίκες που επέβαιναν στην πτήση. Έφτασε σε σημείο ακόμα και να βγάλει τα ρούχα του μπροστά στα έντρομα μάτια των τρομαγμένων ταξιδιωτών.

Επίσης, προσπάθησε να στραγγαλίσει άλλες γυναίκες ενώ δε δίστασε να αρχίσει να παίζει μπουνιές με επιβάτες και να επιτίθεται σε μωρό.

Τότε κάποιοι πιο θαρραλέοι επιβάτες, μαζί με το πλήρωμα ανέλαβαν δράση και με κλοτσιές και μπουνιές κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον επιβάτη και να τον δέσουν μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο.

«Έγινε βίαιος. Καθόταν στο μπροστινό τμήμα της καμπίνας. Περπατούσε στον διάδρομο και έβριζε. Αεροσυνοδός του προσέφερε άλλη θέση στο πίσω τμήμα του αεροπλάνου αλλά συνέχισε να πηγαινοέρχεται και άρχισε να επιτίθεται τυχαία σε επιβάτες».

Η αστυνομία η οποία ενημερώθηκε για το επεισόδιο περίμενε να προσγειωθεί το αεροπλάνο και στη συνέχεια συνέλαβαν τον ατίθασο επιβάτη. 

Ο βίαιος επιβάτης


Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.