Newsroom

Newsroom

Επεισόδια στου Ρέντη: Βίντεο και υπολείμματα στο μικροσκόπιο των Αρχών

Μέσα από δύο βίντεο που έχουν στην κατοχή τους, εξετάζουν όλα όσα έγιναν στου Ρέντη έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από ναυτική φωτοβολίδα ο 31χρονος.

ματ οπαδοι

Δύο κρίσιμα βίντεο έχουν στην κατοχή τους και εξετάζουν οι αστυνομικοί από τα επεισόδια στου Ρέντη στα οποία τραυματίστηκε σοβαρά ο 31χρονος συνάδελφός τους.

Την ίδια ώρα, ο 31χρονος, που τραυματίστηκε στα επεισόδια στου Ρέντη, εξακολουθεί να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι Αρχές θα αναζητήσουν και τα βίντεο του αγώνα βόλεϊ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού,για να εξετάσουν τις εικόνες από τις κερκίδες την ώρα που ξέσπασαν τα επεισόδια έξω από το γήπεδο.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια προσπαθούν να συνδέσουν ευρήματα με ύποπτα άτομα, μέσω συγκριτικών εξετάσεων σε αποτυπώματα ή γενετικό υλικό, μια χρονοβόρα διαδικασία. Πληροφορίες αναφέρουν πως περισσότερα από δυο άτομα μετά τις επιθέσεις στα ΜΑΤ δεν κατέφυγαν μέσα στο γήπεδο, δηλαδή διέφυγαν και δεν προσήχθησαν.  Oι αστυνομικοί κατέθεσαν πως δέχθηκαν τρεις ναυτικές φωτοβολίδες

Αγώνες χωρίς φιλάθλους ή λουκέτο σε όλα τα σπορ!

Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις για την πάταξη της οπαδικής βίας, που ελήφθησαν στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός το Σάββατο 9/12, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να προαναγγέλλει σκληρές αποφάσεις.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ΣΚΑΙ, στο τραπέζι έπεσαν δύο σενάρια.

1) Η διεξαγωγή των αγώνων χωρίς φιλάθλους

 

2) Η διακοπή όλων των πρωταθλημάτων

Στην συζήτηση που υπήρξε, αναφέρθηκε και ο προβληματισμός της Κυβέρνησης στο ενδεχόμενο η οπαδική βία να μεταφερθεί από τα γήπεδα και τους περιβάλλοντες χώρους, στους δρόμους των πόλεων.

Δεν αποκλείεται τα μέτρα να εφαρμοστούν κλιμακωτά, δηλαδή αρχικά οι κενές εξέδρες και ακολούθως η διακοπή των πρωταθλημάτων.

Eπί της ουσίας η Κυβέρνηση σε συνεννόηση με την UEFA, θα εφόσον επιβεβαιωθούν τα παραπάνω σενάρια, θα εφαρμόσει σε… Παγκόσμια πρωτοτυπία.

Παράλληλα συζητήθηκε και το αίτημα της ΠΟΑΣΥ να αποσυρθεί η ΕΛ.ΑΣ από τα γήπεδα κάτι που θα σήμαινε όμως ανάκληση της απόφασης του περασμένου Αυγούστου σχετικά με την παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. στις θύρες των οργανωμένων οπαδών. Σε αυτή την περίπτωση, η ασφάλεια των αθλητικών διοργανώσεων θα αφορά μόνο τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ, με βάση τον αθλητικό νόμο για τις κάμερες και τα ονομαστικά εισιτήρια.

Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση του αστυνομικού – Τι φοβούνται οι γιατροί

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε στα επεισόδια στο Ρέντη και ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας καθώς λόγω της φύσης των τραυμάτων που φέρει παρουσιάζει αιμορραγίες.

Οι γιατροί ανησυχούν ακόμα για τον κίνδυνο ενδονοσοκομειακής λοίμωξης και γι’ αυτό είναι πολύ προσεκτικοί στην θεραπεία του.

 

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…