Newsroom

Newsroom

Επεισόδια μετά την πορεία στη ΔΕΘ, 2 τραυματίες αστυνομικοί

Επεισόδια και πετροπόλεμος μετά την ολοκλήρωση των ειρηνικών διαδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της ΔΕΘ. Μετά την διάλυση της ειρηνικής…

Επεισόδια και πετροπόλεμος μετά την ολοκλήρωση των ειρηνικών διαδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της ΔΕΘ. Μετά την διάλυση της ειρηνικής πορείας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ-ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αντιεξουσιαστών και οπαδών του Ηρακλή, ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων ξεκίνησε τα επεισόδια έξω από τη Θεολογική Σχολή πετώντας πέτρες και οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με δακρυγόνα. Kλειστή παραμένει η οδός Εγνατία και στα δύο ρεύματα η οποία αυτήν την ώρα καθαριζεται από συνεργεία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Κλειστές παραμένουν οι οδοί Αγγελάκη και Εθνικής Αμύνης.

Λίγες ώρες νωρίτερα, έξω από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, αγρότες πέταξαν συμβολικά καρπούζια στο δρόμο, ενώ έκαψαν και μια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μικρή ένταση σημειώθηκε όταν η πορεία του ΠΑΜΕ συναντήθηκε στην οδό Τσιμισκή με αντιεξουσιαστές. Τα δυο μπλοκ απομακρύνθηκαν χωρίς να σημειωθούν σοβαρά επεισόδια.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει από το πρωί σε 36 προσαγωγές.

Στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου, ήταν το ραντεβού της συγκέντρωσης των μελών της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, του ΕΚΘ, της ΕΔΟΘ, Εργατικών Κέντρων της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και των συνδικάτων του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Στο σημείο συγκεντρώθηκαν περίπου 4.000 άτομα και στη συνέχεια ξεκίνησαν πορεία προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Επίσης, ένταση επικράτησε στην πλατείας Αντογονιδών όπου νωρίτερα πέρασε η πορεία των οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα οπαδών προκάλεσε περιορισμένες φθορές και πέταξε πιάτα και άλλα αντικείμενα από το σουβλατζίδικο.
Στη συμπρωτεύουσα βρίσκονται περίπου 3.500 αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και άλλες περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας.


Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.