Επανήλθε… εθνικιστικά ο Μπογδάνος με Γρίβα και «σπόντες» για Μητσοτάκη

Του έλειψε η δημοσιότητα και είπε να ξαναπροκαλέσει ανακινώντας τις δηλώσεις του για τον Γρίβα

Τι κι αν τα όσα εμφυλιοπολεμικά είπε στη Βουλή o Kωνσταντίνος Μπογδάνος εναντίον του ιστορικού ρόλου των κομμουνιστών, προκάλεσαν τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία και την οργισμένη αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια που τον «καταχέριασε»;

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φαίνεται ότι έπαθε σύνδρομο στέρησης από την έλλειψη δημοσιότητας και είπε να επανέλθει ανακινώντας τα ίδια, αυτή τη φορά με «σπόντες» προς το πρώην κόμμα του που τον διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα.

Σε νέα ανάρτησή του στο facebook, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εμφανίζεται μπροστά στην προτομή του Γρίβα  στο πολεμικό μουσείο.

«Γεώργιος Γρίβας Διγενής. Η προτομή του δεσπόζει στο Πολεμικό Μουσείο, όμως τα λόγια του δεν επιτρέπεται να προφέρονται στο ελληνικό κοινοβούλιο», αναφέρει, σε μια ξεκάθαρη αιχμή προς τη ΝΔ και τον πρωθυπουργό που τον διέγραψε από την ΚΟ μετά την αναπαραγωγή ακραίου εμφυλιοπολεμικού λόγου.

Επιμένει μάλιστα και στα όσα είχε πει τότε στη Βουλή, σημειώνοντας ότι «τόσο ενοχλούν ακόμα όσους έχουν αλλεργία στην αλήθεια και στην πατρίδα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στις 5 Οκτωβρίου διαγράφηκε από την ΚΟ της ΝΔ, όταν κατά την ομιλία του στη συζήτηση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής για την στρατιωτική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας, αναπαρήγαγε τη φράση του Γρίβα που έλεγε ότι οι κομμουνιστές ήταν μεγαλύτερος εφιάλτης από τους Τούρκους.

«Εγώ θυμίζω τον Γρίβα της ΕΟΚΑ που έλεγε ότι είχαμε τρεις εχθρούς: “Τους Βρετανούς, τους Τούρκους και τους κομμουνιστές και ο μεγαλύτερός μας πονοκέφαλος ήταν οι κομμουνιστές», είχε πει συγκεκριμένα, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ίδιου του Νίκου Δένδια που έσπευσε να καταδικάσει τα όσα είχε αναφέρει ο Μπογδάνος.

Λίγο μετά τον σάλο που είχε προκαλέσει η έντονη αντίδραση του Νίκου Δένδια, ανακοινώθηκε η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να διαγράψει τον Κ. Μπογδάνο από την ΚΟ του κόμματος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλο το επεισόδιο από την ομιλία του Κ. Μπογδάνου, μέχρι τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, και τέλος την οργισμένη απάντηση του Νίκου Δένδια.

 

Βίντεο-σοκ: Τραμπούκος μαθητής ξυλοκοπεί άγρια καθηγητή μέσα στην τάξη σε σχολείο των ΗΠΑ

Βίντεο-σοκ: Τραμπούκος μαθητής ξυλοκοπεί άγρια καθηγητή μέσα στην τάξη σε σχολείο των ΗΠΑ

Η επίθεση, πραγματοποιήθηκε μια ημέρα μετά την ενημέρωση των γονέων του μαθητή ότι δεν τα…

Κιβωτός του Κόσμου – Ραγδαίες εξελίξεις: Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου στη δομή του Βόλου (Video)

Κιβωτός του Κόσμου – Ραγδαίες εξελίξεις: Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου στη δομή του Βόλου (Video)

Η νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Βόλο αναμένεται…

Αποκάλυψη-σοκ για την Κιβωτό του Κόσμου: Διαμέρισμα δομής είχε μετατραπεί σε ροζ στούντιο

Αποκάλυψη-σοκ για την Κιβωτό του Κόσμου: Διαμέρισμα δομής είχε μετατραπεί σε ροζ στούντιο

Τι αποκαλύπτει ο αρχικός ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην οδό Λιοσίων στην Αθήνα.