Newsroom

Newsroom

Επαφή με Φαν Γκάαλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε να ανακάμπτει μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, στη συνέχεια κοίταξε «στα μάτια» και την πρωταθλήτρια Ευρώπης…

gal

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε να ανακάμπτει μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, στη συνέχεια κοίταξε «στα μάτια» και την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου αλλά όλα αυτά μπορεί να μην αποδειχθούν αρκετά για τον τεχνικό της, Ντέιβιντ Μόιες.

Ο αποκλεισμός στο Τσάμπιονς Λιγκ και η κάκιστη φετινή πορεία στο αγγλικό πρωτάθλημα έχουν πλέον πείσει τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως τουλάχιστον διατείνεται ο αγγλικός Τύπος, ότι στο τέλος της φετινής περιόδου ο πρώην προπονητής της Έβερτον θα πρέπει να απομακρυνθεί από το «Όλντ Τράφορντ».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Mirror» ένα μέλος της οικογένειας Γκλέιζερ, ιδιοκτήτριας των «κόκκινων διαβόλων», συναντήθηκε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ολλανδίας Λουίς Φαν Γκάαλ. Ο έμπειρος προπονητής, που ήδη έχει έρθει σε επαφή με την Τότεναμ, μένει ελεύθερος μετά το Μουντιάλ και ακόμη δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία με την ομάδα του Λονδίνου.

Έχοντας λοιπόν την ευκαιρία να οδηγήσει έναν ακόμη πιο διάσημο σύλλογο, όπως είναι η Γιουνάιτεντ και με το «αστέρι» της Εθνικής Ολλανδίας, Ρόμπι Φαν Πέρσι, στη διάθεσή του, ο Φαν Γκάαλ θα μπορούσε να δεχθεί την προσφορά των Γκλέιζερ, εικάζει η εφημερίδα.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…