Έντονη αντίδραση της Έλλη Στάη στον Δημήτρη Μαρκόπουλο: «Έλεος αγαπητέ συνάδελφε»

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος έδωσε δική του θεωρία για την ανατροπή του Χάρη Δούκα στον δήμο της Αθήνας, με την Έλλη Στάη να διαφωνεί εντόνως μαζί του.

stai

Μήνυμα αποδοκιμασίας της Ν.Δ. ήταν το τελικό αποτέλεσμα της δεύτερης κάλπης των αυτοδιοικητικών εκλογών καθώς το κυβερνητικό στρατόπεδο ήταν αυτό που πρώτο είχε προσδώσει πολιτικά χαρακτηριστικά στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτό όμως δεν το συμμερίζονται τα γαλάζια στελέχη, δίνοντας μια άλλη θεωρία στην πρώτη μεγάλη ρωγμή στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος έκανε το δικό του αφήγημα για την ανατροπή του Χάρη Δούκα στον δήμο της Αθήνας,αναφέροντας «Νομίζω ότι το ντιμπέιτ το οποίο έγινε (σ.σ. για τον δήμο Αθηναίων) ήταν ένα κομβικό λάθος. Θεωρώ ότι έκανε ορατό έναν αντίπαλο που ήταν σε όλες τις μετρήσεις» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για να σπεύσει η δημοσιογράφος να εκφράσει την δική της αντίρρηση.

«Ναι αλλά πόσο λάθος άποψη να λέτε να μην γίνονται δημόσιες συζητήσεις γιατί ο αντίπαλο είναι ορατός! Έλεος! Έλεος, αγαπητέ συνάδελφε! Έλεος! Έλεος όμως τώρα».

«Την γνώμη μου λέω. Η πολιτική έχει και τη στρατηγική και είπα στρατηγικό λάθος. Την γνώμη μου λέω» πρόσθεσε ο Δημήτρης Μακρόπουλος για να τονίσει, με τη σειρά της, η Εύα Αντωνοπούλου πως «αυτό το σχόλιο υποτιμάει και το δημόσιο, γενικώς, σε επίπεδο του δημοσίου διαλόγου».

«Κ. Μαρκόπουλε, συγγνώμη. Έγινε ορατός μόνο από το ντιμπέιτ ο κ. Δούκας; Αυτό λέτε;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια του OPEN για να απαντήσει ο καλεσμένος της ως εξής. «Προφανώς. Νομίζω ότι ο κ. Δούκας δεν είχε αυτή τη δυναμική για να πάρει τον δήμο. Προφανώς πήρε μια δυναμική από αυτό (σ.σ. ντιμπέιτ)».

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…

Φλέσσα: Επιμένει στη δήλωση για τα Τέμπη – «Όλοι μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά, δεν φταίει καμία κυβέρνηση» (video)

5299770

Φλέσσα: Επιμένει στη δήλωση για τα Τέμπη – «Όλοι μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά, δεν φταίει καμία κυβέρνηση» (video)

«Παραποιούνται οι δηλώσεις μου», δηλώνει η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυ Φλέσσα