Newsroom

Newsroom

Η Ν.Δ. έστησε ένταση με Ζωή, επιστρέφει ο Σαμαράς στην Ολομέλεια (δείτε βίντεο)

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέβηκε στο προεδρείο για να προεδρεύσει…

konstantopoulou 34

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέβηκε στο προεδρείο για να προεδρεύσει της συνεδρίασης.

Βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης της ζήτησαν να αποχωρήσει βάσει του άρθρου 66, καθώς εκείνη νωρίτερα είχε εκφωνήσει την ομιλία της ως βουλευτής και κάτι τέτοιο απαγορεύεται.

«Επί 40 χρόνια ισχύει το άρθρο 66, είστε Πρόεδρος της Βουλής και δεν το γνωρίζατε», της είπε ο κ. Σαμαράς, και καθώς εκείνη δεν αποχωρούσε, συνέχισε αναφέροντας: «Το έχετε παρακάνει»!

Στη συζήτηση παρενέβη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ζητώντας από την πρόεδρο της Βουλής δέκα λεπτά διακοπή, και παρακαλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να γυρίσει στην αίθουσα της Βουλής.

Η ΝΔ κατασκευάζει συστηματικά εικονα θεσμικής αποδόμησης με απρόκλητη ένταση κι ακρότητες.Στη συνέχεια θα μιλησει για κατάρρευση λογω ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βουλευτές της Ν.Δ. κι ο Αντώνης Σαμαράς επιστρέφουν στην αίθουσα της Ολομέλειας για να ολοκληρώσει την ομιλία του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…