Newsroom

Newsroom

Ελληνικός ποιμενικός δηλητηριάστηκε μετά από επίθεση με φόλες στο Κέντρο του Αρκτούρου

Βρέθηκαν δηλητηριασμένα δολώματα με στόχο τους ελληνικούς ποιμενικούς του Αρκτούρου

poimeniko

Επίθεση με φόλες δέχτηκε από άγνωστους πριν από λίγες ημέρες το Κέντρο Αναπαραγωγής Ελληνικού Ποιμενικού του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ με αποτέλεσμα ένας από τους γεννήτορες του προγράμματος να δηλητηριαστεί.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 13 Αυγούστου η Φιέστα, κατά τον πρωινό περίπατό της έφαγε δηλητηριασμένο με φυτοφάρμακο δόλωμα που βρισκόταν έξω από τις εγκαταστάσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Αμέσως έγιναν όλες οι απαραίτητες κτηνιατρικές ενέργειες για να σωθεί, ωστόσο μέχρι και σήμερα η Φιέστα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Μάλιστα η εγκληματική ενέργεια στόχευε και τα υπόλοιπα σκυλιά του προγράμματος, αφού την επόμενη μέρα δίπλα ακριβώς από τις εγκαταστάσεις του κέντρου δηλητηριάστηκαν και τρία σκυλιά διερχόμενου βοσκού, ενώ νεκρό βρέθηκε και ένα κουνάβι. Συνολικά τα δολώματα ήταν τουλάχιστον επτά.

Η Φιέστα είναι ένα νεαρό σκυλί μόλις δυο ετών, δυναμικό, με πολύ καλό χαρακτήρα και ήταν υγιέστατη. Οι πρώες ενδείξεις για την υγεία της δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικές, ωστόσο από την Δευτέρα έχει αρχίσει να αντιδρά αφήνοντας μία αχτίδα αισιοδοξίας ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες έχοντας καταθέσει μήνυση και η υπόθεση έχει πλέον περάσει στις Αρχές.

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.