Newsroom

Newsroom

Ελεύθερος ο Αιμίλιος Λιάτσος

Eλεύθερος αφέθηκε ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος χωρίς να του ασκηθεί ποινική δίωξη. Από την Εισαγγελία έχει διαταχτεί περαιτέρω προανάκριση. Ο…

Eλεύθερος αφέθηκε ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος χωρίς να του ασκηθεί ποινική δίωξη.
Από την Εισαγγελία έχει διαταχτεί περαιτέρω προανάκριση. Ο κ.Λιάτσος συνελήφθη μετά από μήνυση που υπέβαλε η σύζυγος του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, Ελένη Τζούλη μετά την παραβίαση της απόφασης ασφαλιστικών μέτρων που είχε κερδίσει η ίδια κατά της εφημερίδας «Παρασκευή και 13» για την απαγόρευση αναφοράς του ονόματός της.

Υπενθυμίζεται ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών είχε επιβάλλει την την ποινή της προσωπικής κράτησης ενός έτους και την επιβολή του προστίμου των 10.000 ευρώ κατά των δημοσιογράφων Αιμίλιου Λιάτσου και Γιώργου Πεχλιβανίδη για κάθε φορά που θα κάνουν χρήση του ονόματος της Έλενας Τζούλη-Καμμένου. Ο κ. Καμμένος είχε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της εφημερίδας και των εκδοτών της για το πρωτοσέλιδο της στις 30/03/2012 για την ανάρτηση ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ+13».

Ωστόσο σε σημερινό δημοσιεύμα της η εφημερίδα, παραβίασε τα ασφαλιστικά μέτρα καθώς σε δημοσίευμά της γίνεται εκ νέου αναφορά στη σύζυγο του κ. Καμμένου, με αποτέλεσμα η ίδια να καταθέσει εκ νέου μήνυση, αυτή τη φορά από το Αγρίνιο όπου και βρισκόταν.


Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…