Newsroom

Newsroom

Έλενα Ακρίτα: «Δεν παραιτούμαι από βουλευτής» (video)

Ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είχε συμφωνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει υπουργείο στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

rsz akrita 5

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινή ζώνη», του Action 24, ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα. Με το που έγινε η σύνδεση με την ίδια, η πρώτη ερώτηση που της έκαναν ήταν αν θα παραιτούταν από τη θέση της σε περίπτωση που εκλεγεί για πρόεδρος του κόμματος ο Στέφανος Κασσελάκης, ώστε να τον διευκολύνει να μπει στη βουλή.

Η απάντηση της ήταν κατηγορηματική, καθώς ανέφερε ότι ήταν προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα και ότι θα εξαντλήσει τη θητεία της, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι θα αναλάμβανε υπουργείο στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Και εγώ και ο Όθωνας Ηλιόπουλος είμαστε επιλογές προσωπικές του Αλέξη Τσίπρα. Όταν πέρσι τον Μάιο μου έγινε η πρόταση ήταν συγκεκριμένη η συμφωνία. Ο τομέας που με ενδιαφέρει είναι ο τομέας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η πρόθεση λοιπόν ήταν αυτός ο τομέας να αναβαθμιστεί σε υπουργείο το οποίο και θα αναλάβω, για αυτόν τον λόγο μπήκα και βεβαίως θα εξαντλήσω τη θητεία μου. Ούτε ο μισθός με ενδιαφέρει, αλλά θέλω να δουλέψω εκεί όπου τα πράγματα δυστυχώς είναι κανιβαλικά μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Άρα σαφώς και όχι (δεν θα παραιτηθεί)».

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…