Εκμεταλλεύτηκαν την φτώχεια τους-Τους έταξαν επίδομα πρόνοιας και τους πήραν και το τελευταίο ευρώ που είχαν

Εξιχνιάσθηκε από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Κουφαλίων υπόθεση απάτης σε βάρος δύο γυναικών, που αφορά σε υποτιθέμενη καταβολή επιδόματος πρόνοιας.…

Εξιχνιάσθηκε από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Κουφαλίων υπόθεση απάτης σε βάρος δύο γυναικών, που αφορά σε υποτιθέμενη καταβολή επιδόματος πρόνοιας.  Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ζευγαριού Ελλήνων και συγκεκριμένα ενός 30χρονου και μίας 27χρονης για το αδίκημα της απάτης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παραπάνω μαζί με δύο συνεργούς τους, περί τα μέσα Ιουνίου του τρέχοντος έτους, μετέβησαν στην σπίτι δύο φτωχών γυναικών (μάνας και κόρης) που έμεναν μόνες τους, ηλικίας 85 και 47 ετών αντίστοιχα, σε περιοχή του Νομού Πέλλας. Εκεί τους ανέφεραν ψευδώς, πως εργάζονται σε Υπηρεσία Πρόνοιας και τις έπεισαν να τους παραδώσουν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και μία χρυσή αλυσίδα, (το μοναδικό κόσμημα που είχαν), προκειμένου δήθεν να διευθετήσουν τις λεπτομέρειες για την καταβολή επιδόματος ύψους 20.000 ευρώ.

Επίσης, σε μεταγενέστερο χρόνο, παρουσιάστηκαν εκ νέου στην 47χρονη, την οποία έπεισαν να τους παραδώσει μία τσάντα με 5.000 ευρώ, την οποία υποτίθεται ότι θα παρέδιδαν στη μητέρα της, που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε τραπεζικό υποκατάστημα. Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δήμος Αθηναίων: Κλειστοί αύριο Δευτέρα όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Δήμος Αθηναίων: Κλειστοί αύριο Δευτέρα όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Σε συνέχεια της απόφασης για κλείσιμο των σχολείων στην Αττική

Aναγνώστης αδειάζει…το εμετικό άρθρο του Τάκη Θεοδωρόπουλου για τον Ξαρχάκο στην Καθημερινή

Aναγνώστης αδειάζει…το εμετικό άρθρο του Τάκη Θεοδωρόπουλου για τον Ξαρχάκο στην Καθημερινή

Σε ένα χολερικό κείμενο, σε αντίθεση με όλα τα δημοσιεύματα που μόνον επαίνους είχαν για…