Newsroom

Newsroom

Εκλογές μέσα στον Σεπτέμβρη «βλέπει» ο Αντώναρος

«Θα επιχειρήσουν να θολώσουν τα νερά με ανασχηματισμό», αναφέρει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος

EK ekloges

Πληροφορίες ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «γέρνει» προς την απόφαση να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές μετέφερε μέσω ανάρτησής του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος σχολιάζοντας ότι «το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα ένα μόλις χρόνο μετά τις τελευταίες εκλογές από τις οποίες προέκυψε ξεκάθαρη κυβερνητική πλειοψηφία είναι μια νέα προσφυγή στις κάλπες».

Σε άλλη ανάρτησή του κάνει επίσης κριτική για τους χειρισμούς στα ελληνοτουρκικά υποστηρίζοντας ότι αποτελεί κοροϊδία η διάκριση της έννοιας του «διαλόγου» από εκείνη της «συζήτησης».

Διαβάστε τις δύο αναρτήσεις του:

Για τις εκλογές και τον ανασχηματισμό:

«O αποφασισμένος (σύμφωνα με πρωινές δημοσιογραφικές πληροφορίες) ανασχηματισμός δεν αναστέλλει την πρόθεση Μαξίμου να πάει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές με την επίκληση σοβαρού εθνικού λόγου.

Αντίθετα: Σύμφωνα με αντίστοιχες πληροφορίες το περιβάλλον Μητσοτάκη και ο ίδιος φαίνεται να οδεύουν προς τα κει. Κατά πάσα πιθανότητα με ημερομηνία εκλογών μέσα στον Σεπτέμβριο. Και θα χρησιμοποιήσουν τον ανασχηματισμό για να “θολώσουν” λίγο τα νερά.

Κρίμα. Γιατί εγώ εξακολουθώ να πιστεύω: Το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα ένα μόλις χρόνο μετά τις τελευταίες εκλογές από τις οποίες προέκυψε ξεκάθαρη κυβερνητική πλειοψηφία είναι μια ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. Χρόνος θα χαθεί χωρίς να υπάρχει λόγος. Και το μάρμαρο θα το πληρώσει πάλι ο λαός.»

Για τον «διάλογο» με την Τουρκία:

«Όχι Γιάννης, Γιαννάκης.

Έτσι λέει ο θυμόσοφος λαός μας.

Δεν κάνουμε διάλογο με την Τουρκία, μας πληροφορούν αρμοδίως. Μόνο συζητήσεις.

Κι ερωτώ: Πότε περνάμε από το ένα στάδιο στο άλλο;

Επισημαίνοντας: Τέρμα η — λεκτική κι όχι μόνο — κοροϊδία.»