Ξεκινάει το Κύπελλο – αποφεύγεται το ποδοσφαιρικό Grexit

Αποφεύγεται όπως όλα δείχνουν το κυβερνητικό Grexit μετά την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να επανεκκινήσει το Κύπελλο Ελλάδος, το οποίο είχε ανασταλεί μετά από σοβαρά επεισόδια στο παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού για την ημιτελική φάση.

570d0dcc1dc52451788b4728

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο υφυπουργός Αθλητισμού και η ΕΠΟ, δεσμεύτηκαν να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για την επανεκκίνηση του Κυπέλλου, με τη μεν Ομοσπονδία να αποφασίζει την απόσυρση της προσφυγής της στο Συμβούλιο της Επικρατείας, τον δε Κοντονή να δεσμεύεται ότι πρώτον θα κάνει δεκτή την αίτηση για την επανεκίννηση της διοργάνωσης και δεύτερον ότι θα εξηγήσει στον πρωθυπουργό τον τρόπο που θα εξασφαλιστεί η ασφαλής διεξαγωγή των αγώνων.

Παράλληλα, υπήρξε δέσμευση για επιστροφή των ανθρώπων της FIFA και της UEFA από την επόμενη εβδομάδα, με στόχο να σχηματιστεί επιτροπή ελέγχου για ό,τι αφορά την ΕΠΟ και να εναρμονιστεί το κανονιστικό της πλαίσιο με αυτό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, ενώ σε βάθος χρόνου, από την 1η Ιουλίου και έπειτα, να υπάρξει νέα επιτροπή δεοντολογίας, αλλά και νέοι κανονισμοί. Επίσης, στο πλαίσιο αυτών των ενεργειών, προβλέπεται να γίνει το συντομότερο έλεγχος και για όλα τα πρόσωπα που διώκονται και έχουν νομικές εκκρεμότητες.

Όσον αφορά τη διεξαγωγή του Κυπέλλου, στη συνεδρίαση ειπώθηκαν αρκετές «φόρμουλες» και είναι πιθανόν να γίνουν όλα τα ματς χωρίς κόσμο, ενώ στον τελικό ενδέχεται να σφυρίξει ξένος διαιτητής.

Aναμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aναμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.