Έφη Αχτσιόγλου: Δεν πρόκειται να μιμηθώ τον Αλέξη Τσίπρα, θα καταντούσα καρικατούρα (video)

Σφοδρή κριτική για την αδυναμία αντιμετώπισης των πυρκαγιών - «Δεν μπορεί να επικαλείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι παρέλαβε χάος»

5917552

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του OPEN βρέθηκε η Έφη Αχτσιόγλου και μίλησε για την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, για τον Αλέξη Τσίπρα, για τις φωτιές που πλήττουν αρκετές περιοχές της χώρας αλλά και για τα ελληνοτουρκικά.

«Ο κάθε συνυποψήφιός μου έχει μια ξεχωριστή διαδρομή», είπε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε λέγοντας πως εκείνη προτείνει μια διαφορετική μεθοδολογία, υπογραμμίζοντας την ανάγκη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εργάζεται πιο μεθοδευμένα, πιο συνεγατικά, πιο τεχνοκρατικά.

Ακόμα, η Έφη Αχτσιόγλου τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας μοναδικός ηγέτης, ενώ τέλος είπε πως δεν πρόκειται να τον μιμηθεί γιατί θα καταντούσε καρικατούρα.

«Το δύσκολο στοίχημα που έχει μπροστά του ο νέος ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ είναι να τον ανασυγκροτήσει. Να εξασφαλιστεί η σταθερότητα, να επανέλθει η επαφή με την κοινωνία και να δοθεί στον ΣΥΡΙΖΑ κυβερνητική προοπτική», σημείωσε επιπλέον η Έφη Αχτσιόγλου.

«Δεν μπορεί το μόνο σχέδιο να είναι η εκκένωση», ήταν το σχόλιο της για τις πυρκαγιές που κατακαίνε τη χώρα τις τελευταίες ώρες  και πρόσθεσε πως «δεν μπορεί να επικαλείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι παρέλαβε χάος».

«Είναι πολύ δύσκολη η συνθήκη αυτή τη στιγμή. Πρωτίστως για τους ανθρώπους που βρίσκονται στις περιοχές, για την ασφάλειά τους, για τους συγγενείς τους. Είναι μια τεράστια φυσική καταστροφή. Η σκέψη μας είναι πρωτίστως στους ανθρώπους που επιχειρούν στο πεδίο, που προσπαθούν να βοηθήσουν. Έχουν χαθεί περιουσίες, πολλά ζωάκια, είναι τραγικές καταστάσεις αυτές. Βλέπουμε τι σημαίνει κλιματική κρίση», πρόσθεσε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…