Newsroom

Newsroom

Δυο αστυνομικοί νεκροί στις ΗΠΑ – Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του άνδρα που πυροβόλησε και σκότωσε δυο αστυνομικούς στο Ντε Μοιν της Αϊόβα των ΗΠΑ. Οι Αρχές έχουν ήδη εντοπίσει την ταυτότητα του δράστη ο οποίος όμως παραμένει ασύλληπτος.

5819f77c1dc524066c8b4db4

«Ελπίζουμε να τον βρούμε πριν τραυματιστεί κάποιος άλλος. Διπλασιάσαμε τις βάρδιες των αστυνομικών» ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ο φερόμενος ως δράστης ονομάζεται Σκοτ Μάικλ Γκριν και διαμένει σε προάστιο του Ντε Μόιν.

Οι αστυνομικοί σκοτώθηκαν από τα πυρά του δράστη σε δύο χωριστές «επιθέσεις τύπου ενέδρας» και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνητητό για να συλλάβει το δράστη.

Ο ένας αστυνομικός βρέθηκε νεκρός γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα) σε προάστιο του Ντε Μόιν. Ο δεύτερος βρέθηκε νεκρός γύρω στη 1:30 π.μ. (τοπική ώρα) μέσα στην πόλη, μετέδωσε το NBC News.

«Φαίνεται πως ήταν επιθέσεις τύπου ενέδρας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης του Ντε Μοιν, σύμφωνα με το NBC.

Και οι δύο αστυνομικοί πυροβολήθηκαν ενώ βρίσκονταν μέσα στα περιπολικά τους σε απόσταση 3 χιλιομέτρων ο ένας από τον άλλο, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ντε Μόιν Πολ Πάριζεκ.

Αυτές οι ένοπλες επιθέσεις σημειώνονται έπειτα από μια σειρά φόνων αστυνομικών, μεταξύ άλλων και σε ενέδρες στο Ντάλας και το Μπατόν Ρουζ στη Λουιζιάνα.

Πέντε αστυνομικοί σκοτώθηκαν στις 7 Ιουλίου στο Ντάλας και τρεις σκοτώθηκαν αργότερα τον ίδιο μήνα στο Μπατόν Ρουζ.


Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

via 252863 212661 type13262

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

Ακόμα ένα περιστατικό με βία ανηλίκων που σοκάρει