Доброго ранку-καλημέρα άριστοι δόκτορες

Εμείς είμαστε στο πλάι του δόκτορα Πατούλη. Δεν πιστεύουμε ότι το διδακτορικό του ήταν προϊόν λογοκλοπής.

5231275

Το θέμα για μας έχει λήξει. Το διδακτορικό Πατούλη είναι προϊόν άπειρων φλεβογραφημάτων.

Tο επιβεβαίωσε και η κυρία Μαρίνα Πατούλη: «Από το 1992 άρχισε την εκπόνηση της διατριβής…ξεκίνησε να κάνει μια κλινική έρευνα σε ασθενείς η οποία κράτησε αρκετά χρόνια με φλεβογραφήματα. Το σπίτι ήταν γεμάτο  φλεβογραφήματα. Αυτή την έρευνα την έζησα…» . 

Η διακυβέρνηση και το αξιακό σύστημα Μητσοτάκη, είναι γεμάτη φλεβογραφήματα, δόκτορες και ντοκτορά.

Πρώτη-πρώτη η υπουργός Παιδείας κυρία Νίκη Κεραμέως. Έχει ντοκτορά επιλεκτικής-υποκριτικής ευαισθησίας. Ανέβασε στο Twitter φωτογραφία της να χαιρετιέται με ένα προσφυγόπουλο από την Ουκρανία τον Oleksandr: «Σας συστήνω τον Αλέξανδρο. Ο Αλέξανδρος (ή Oleksandr στα Ουκρανικά) είναι μαθητής της Α’ τάξης Δημοτικού, έφυγε από την εμπόλεμη Ουκρανία και έχει εδώ και λίγες ημέρες εγκατασταθεί στη χώρα μας και εγγραφεί σε Δημοτικό της Ραφήνας.

Μιλήσαμε και ελληνικά και ουκρανικά: είχε ήδη μάθει το καλημέρα, είχα μάθει και εγώ αντίστοιχα το Доброго ранку (καλημέρα στα Ουκρανικά). Μου είπε για το αγαπημένο του άθλημα το ποδόσφαιρο και στο διάλειμμα καταφέραμε μάλιστα και να παίξουμε λίγο!». Την ίδια στιγμή που έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση η κυρία Κεραμέως, ένα προσφυγόπουλο τεσσάρων χρόνων από την Συρία ο Αϊμάν Αλ Σαλέχ, κατά την διάρκεια επαναπροώθησης στον Έβρο, γλίστρησε έπεσε στο ποτάμι και πνίγηκε. Για την κυρία Κεραμέως η ζωή του Oleksandr έχει κάποια σημασία και τη βοηθά να πουλά μούρη ως δήθεν φιλάνθρωπη. Η ζωή του Αϊμάν Αλ Σαλέχ έχει την μηδαμινή αξία της ζωής ενός λαθρομετανάστη.

Δόκτορας κοινωνικής ψυχολογίας-μπαρουφολογίας ο Άδωνης Γεωργιάδης: «Η μείωση της κατανάλωσης οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους. Όταν ακούς για πόλεμο κάθε μέρα στα κανάλια, σε όλον τον πλανήτη… η κατανάλωση πέφτει. Τι κάνει ο άλλος; Μαζεύεται…Ο κόσμος δεν κρυώνει, δεν βάζει πετρέλαιο και βενζίνη για… ψυχολογικούς λόγους.» Την ίδια στιγμή που έλεγε αυτές τις περισπούδαστες ανοησίες, συνεχίστηκε η μάστιγα των θανάτων  ηλικιωμένων ανθρώπων, που πεθαίνουν προσπαθώντας να ζεσταθούν. Μια ηλικιωμένη γυναίκα  στην Κρήτη, πέθανε από αναθυμιάσεις όταν η σόμπα που είχε ανάψει πήρε φωτιά.

Δόκτορας ταξικής αναλγησίας και χονδροπετσιαστικής αδιαφορίας ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας: «Η κυβέρνηση έδωσε από τα μεγαλύτερα ποσά κατά της πανδημίας στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Αυτό αντανακλάται σήμερα, ως ένα βαθμό, σε πολύ μεγάλο ποσοστό αποταμιεύσεων των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων. Άρα, ένας σημαντικός αριθμός νοικοκυριών και επιχειρήσεων, όπως και το κράτος, έχουν σημαντικά αποθεματικά για να αντιμετωπίσουν ένα σημαντικό γεγονός, όπως αυτό».

Δηλαδή κύριε Λουδοβίκε της Τράπεζας της Ελλάδας, οι μισθοί των πεντακοσίων, εξακοσίων, επτακοσίων και οκτακοσίων ευρώ, οι συνταξιούχοι των τριακοσίων, τετρακοσίων, πεντακοσίων και εξακοσίων ευρώ, οι άνεργοι, η επισφαλείς εργαζόμενοι που σήμερα εργάζονται και αύριο όχι, όλοι αυτοί έχουν καταθέσεις, θυρίδες στις τράπεζες και μπόλικο απόθεμα να καταναλώσουν;

Το σύστημα διακυβέρνησης των αρίστων-ντοκτορά του Μητσοτάκη μας μπερδεύει. Είναι τόσο εκτός τόπου και χρόνου; Όλες αυτές οι Μαρίες Αντουανέτες, περιτυλιγμένες μ’ένα γαλάζιο σελοφάν, βλέπουν  την κοινωνία με απάθεια, ανίκανες να αντιληφθούν και να συμμεριστούν τις αγωνίες της. Και με τις δηλώσεις τους την χλευάζουν.

Όμως η οργή ξεχειλίζει. Όταν αδυνατείς να πληρώσεις  τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος, όταν στο σούπερ μάρκετ με τα ίδια λεφτά αγοράζεις αρκετά λιγότερα είδη, όταν πληρώνεις το ίδιο ποσό για βενζίνη στο αυτοκίνητο σου και κάνεις τα μισά χιλιόμετρα, οργίζεσαι. Κι όταν ακούς τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Γιάννη Στουρνάρα οργίζεσαι διπλά.

Αυτή η οργή του καθενός μας είναι ένα μικρό ρυάκι οργής. Όταν τα μικρά ρυάκια οργής ενωθούν θα γίνει ένα μεγάλο ποτάμι οργής.

Και τότε θα τους πνίξει.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…